ΑΡΗΣ

Σαμαράς: "Είμαστε πάρα πολύ κοντά στην άνοδο"

Σαμαράς: "Είμαστε πάρα πολύ κοντά στην άνοδο"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Δημήτρης Σαμαράς έκανε δηλώσεις στο πλαίσιο της Media Day του Άρη και αναφέρθηκε τόσο στη διακοπή του πρωταθλήματος όσο και στο επόμενο ματς των "κιτρίνων" κόντρα στον Ηρακλή Αμπελοκήπων.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο αμυντικός του Άρη:

Αν θα επηρεάσει η διακοπή του πρωταθλήματος της ομάδας: "Δεν νομίζω, δεν μας ανησυχεί. Σίγουρα δεν υπάρχει ρυθμός, αλλά από εκεί και πέρα είναι στο χέρι μας να είμαστε σοβαροί, ο καθένας να είναι συγκεντρωμένος στον ρόλο του. Δεν νομίζω αυτή η διακοπή να φανεί μέσα στο ματς".

Για τις εμβόλιμες αγωνιστικές που ενδεχομένως να υπάρξουν: "Η ομάδα δεν θα έχει κανένα πρόβλημα, είτε μπούν εμβόλιμες, είτε όχι. Θα είναι πανέτοιμη σε κάθε παιχνίδι. δουλεύουμε γι’ αυτό. Από εκεί και πέρα θα είμαστε έτοιμοι ανά πάσα στιγμή".

Αν θα πάρει περισσότερες ευκαιρίες ο Μαζουλουξής: "Σίγουρα ο κόουτς έχει δείξει ότι υπολογίζει σε όλους και σε όλα. Πιστεύω πως θα δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους. Από εκεί και πέρα είναι στο χέρι του καθενός να αρπάξει την ευκαιρία και να καθιερωθεί στην ομάδα, είτε φέτος, είτε και του χρόνου".

Αν πιστεύει ότι ο Άρηςέχει εξασφαλίσει την άνοδο: "Δεν θέλω να λέω τέτοια πράγματα. Είμαστε πάρα πολύ κοντά και όσο πιο γρήγορα εξασφαλίσουμε την άνοδο, τόσο καλύτερα θα είναι τα πράγματα και στην συνέχεια".

Αν αντέχει να παίζει ακόμη: "Έτσι λέω. Από εκεί και πέρα όμως δεν εξαρτάται αποκλειστικά από εμένα. Είναι και στο χέρι της ομάδας".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ