ΑΡΗΣ

Σαμαράς αντί του Γιαννίτση

Σαμαράς αντί του Γιαννίτση
Σαμαράς INTIME SPORTS

Κοντά στην απόκτηση του Δημήτρη Σαμαρά βρίσκεται ο Άρης ώστε να ενισχύσει το κέντρο της άμυνάς του την ίδια ώρα που ο Μιχάλης Γιαννίτσης οδεύει στην Καλλιθέα. Επιθυμία του ΑΣ για την παραμονή του Πάουλο Κάμπος.

Ο Άρης βρίσκεται κοντά την απόκτηση του Δημήτρη Σαμαρά ώστε να ενισχύσει το κέντρο της άμυνάς του την ίδια ώρα που ο Μιχάλης Γιαννίτσης οδεύει στην Καλλιθέα.

Ο 36χρονος κεντρικός αμυντικός έλυσε τη Δευτέρα (19/1) το μεσημέρι το συμβόλαιό του με τον Τύρναβο και απομένουν τα τυπικά για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στον Άρη. Ο έμπειρος αμυντικός έχει φορέσει στο παρελθόν την φανέλα τη Βέροιας όπου είχε για προπονητή του τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη ενώ στην φετινή χρονιά αγωνίστηκε σε 6 παιχνίδια για το πρωτάθλημα της Football League με τον Τύρναβο.

Την ίδια ώρα ο Μιχάλης Γιαννίτσης αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν, ακόμη και σήμερα, με την Καλλιθέα να έχει δείξει ήδη ενδιαφέρον για να τον αποκτήσει. Εν τω μεταξύ στο θέμα του Πάουλο Κάμπος μετά τις τελευταίες εξελίξεις οι άνθρωποι του Ερασιτέχνη Άρη κινητοποιήθηκαν ώστε να βρεθεί εφόσον αυτό είναι εφικτό η «χρυσή τομή» για την παραμονή του.

Για τον λόγο αυτό από το μεσημέρι είναι σε εξέλιξη συνάντηση του ΑΣ Άρης με τον Βραζιλιάνο τεχνικό. Ωστόσο πλέον φαίνεται να είναι αργά κι ενώ αναζητείται Έλληνας τεχνικός για να καλύψει το κενό του.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ