ΑΡΗΣ

Σ. Παπαδόπουλος στο Sport24.gr: "Μάρτυρας μου το βίντεο"

Σ. Παπαδόπουλος στο Sport24.gr: "Μάρτυρας μου το βίντεο"

Ο τεχνικός του Άρη, Σούλης Παπαδόπουλος, τοποθετήθηκε μέσω του Sport24.gr στα όσα ανέφερε η ΠΑΕ Πανιώνιος στην ανακοίνωσή της επί προσωπικού.

Με αφορμή τα όσα ανέφερε η ΠΑΕ Πανιώνιος μέσω της ανακοίνωσής της για τον Σούλη Παπαδόπουλο το Sport24.gr επικοινώνησε μαζί του και εκείνος δέχθηκε να τοποθετηθεί.

Σε μία μέρα που ο 47χρονος τεχνικός έχει δώσει ρεπό στους παίκτες του μετά την πρώτη τους νίκη στην φετινή χρονιά στο "Κλεάνθης Βικελίδης" και την προετοιμασία για το επόμενο παιχνίδι επίσης εντός έδρας της Κυριακής με την Βέροια να ξεκινάει από αύριο Τετάρτη (12/2).

Η αναφορά της ανακοίνωσης της ΠΑΕ Πανιώνιος για τον Παπαδόπουλο ήταν η εξής:

"Φιλοφρονήσεις" από τον οικοδεσπότη προπονητή με πιάσιμο από το λαιμό σε ποδοσφαιριστή μας. Προπονητής; Λάθος λέξη. Διορθώνουμε. Από τον άνθρωπο που μόνο τα αρμόδια όργανα γνωρίζουν πως μπορεί να βρίσκεται στην άκρη του πάγκου μιας ομάδας, καθώς όπως φαίνεται ο κανονισμός περί "Uefa Pro" ισχύει μόνο για τις υπόλοιπες 17 και η αυστηρότητά του εξαντλήθηκε σε δικό μας παιχνίδι όταν… άδειασε ο πάγκος μας, γιατί έτσι έπρεπε να γίνει".

Κι όσο για την τοποθέτηση του τεχνικού του Άρη μέσω του Sport24.gr:

"Καταρχήν θα ήθελα να ξεκαθαρίσω ότι είμαι επαγγελματίας προπονητής τα τελευταία 17 χρόνια. Από τα 30 μου και στο παρελθόν έχω βρεθεί ξανά αντιμέτωπος με την ιστορική ομάδα του Πανιωνίου".

Ενώ όσον αφορά για το πιάσιμο λαιμό ποδοσφαιριστή του Πανιωνίου είπε: "Μαρτυράς μου αποτελεί το βίντεο και οι δύο σπίκερ του συνδρομητικού καναλιού που έκαναν λόγο για όμορφες στιγμές", και πρόσθεσε: "Λέγοντας πως ο Σούλης Παπαδόπουλος προσπαθεί να διώξει τους ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου από τον πάγκο του Άρη για να τους προστατεύσει και να ξαναρχίσει το παιχνίδι.

Όσο για το χέρι μου και το που τον βρίσκει αυτό που έχω να πω είναι ότι σκοπός μου ήταν να επιστρέψει στο παιχνίδι από τον πάγκο μας όπου δεν είχε καμία δουλειά. Εγώ ήμουνα στον πάγκο μου όταν με φώναξε ο διαιτητής. Ο κ. Παναγόπουλος ήταν στην σέντρα. Κι όσο για το που τελικά τον βρήκε το χέρι μου και το έπιασε ο φωτογραφικός φακός θα μπορούσε να τον είχε βρει οπουδήποτε".

Σε αντίθεση με την τοποθέτηση του τεχνικού του Άρη, η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης μέχρι στιγμής δεν έχει προχωρήσει σε κάποια ανακοίνωση απάντηση στην ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανιώνιος.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ