ΑΡΗΣ

Ρωγμώδες κάταγμα ο Μαζουλουξής

Ρωγμώδες κάταγμα ο Μαζουλουξής
Καλαϊτζίδης INTIME SPORTS

Μία ευχάριστη και μία δυσάρεστη είδηση επιφύλασσε η προπόνηση του Άρη την Πέμπτη στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο. Από την μια η επιστροφή του Δημήτρη Σουνά και από την άλλη ο σοβαρός τραυματισμός του Κυριάκου Μαζουλουξή.

Η σημερινή προπόνηση του Άρη στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο επεφύλασσε μία ευχάριστη και μία δυσάρεστη είδηση επιφύλασσε. Η ευχάριστη για την επιστροφή του Δημήτρη Σουνά και η δυσάρεστη αφορούσε τον σοβαρό τραυματισμό του Κυριάκου Μαζουλουξή.Ο μεν Σουνάς ξεπέρασε την ίωση από την οποία είχε ταλαιπωρηθεί το τελευταίο 24ωρο σε αντίθεση με τον Μαουλουξή που θα μείνει εκτός δράσης για έναν μήνα.

Συγκεκριμένα το πρόγραμμα του Δημήτρη Καλαϊτζίδη την Πέμπτη περιλάμβανε μία απογευματινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου στα πλαίσια της προετοιμασίας για το παιχνίδι της Κυριακής με την Θύελλα Φιλώτα στο Δ.Α.Κ. Φλώρινας.

Η ευχάριστη είδηση ήταν ότι ο Σουνάς, ο οποίος το προηγούμενο 24ώρο ταλαιπωρήθηκε από ίωση και για το λόγο αυτό αποφασίστηκε να προφυλαχτεί, συμμετείχε κανονικά στο σημερινό προπονητικό πρόγραμμα.

Στον αντίποδα, η δυσάρεστη είδηση ήταν ο νέος τραυματισμός του Μαζουλουξή. Ο 17χρονος κεντρικός αμυντικός της ομάδας μας, ο οποίος διεκδικεί «όσκαρ» ατυχίας, στη διάρκεια της προπόνησης υπέστη για δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες ρωγμώδες κάταγμα στο μετατάρσιο. Ο Μαζουλουξής, που εξετάστηκε από τον γιατρό του Άρη, Βαγγέλη Πανταζή, θα μείνει τουλάχιστον ένα μήνα εκτός προπονήσεων.

Κατά τα άλλα, ο Αλέξανδρος Χιντασέλι, που σταδιακά ανεβάζει ρυθμό, ακολούθησε και σήμερα ατομικό πρόγραμμα αποκατάστασης (υπέστη διάστρεμμα α’ βαθμού στην ποδοκνημική). Για αύριο Παρασκευή θα ακολουθηθεί το ίδιο πρόγραμμα με απογευματινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου».

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ