ΑΡΗΣ

Ρόβας: "Ο Κόκε φοράει τρεις μπλούζες και αντιανεμικό"

Ρόβας: "Ο Κόκε φοράει τρεις μπλούζες και αντιανεμικό"
Ρόβας INTIME SPORTS

Ο Βασίλης Ρόβας βγήκε μπροστά και υπερασπίστηκε τον Σέρχιο Κόκε, ο οποίος δέχτηκε "πυρά" για τα κιλά του. "Σε λίγο καιρό θα μιλήσει στο γήπεδο" ανέφερε ο 31 ετών μεσοαμυντικός. (PHOTOS).

Η φωτογραφία του Σέρχιο Κόκε σε προπόνηση του Άρη, στην οποία φαίνονται τα παραπανίσια κιλά του, προκάλεσαν πολλά επικριτικά σχόλια. Ο συμπαίκτης του Ισπανού, Βασίλης Ρόβας, βγήκε μπροστά και τον υπερασπίστηκε.

Ρόβας: "Ο Κόκε φοράει τρεις μπλούζες και αντιανεμικό"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο 31 ετών μεσοαμυντικός έγραψε στον λογαριασμό του στο facebook: "Επειδή πάνω από όλα είμαστε άνθρωποι και σαν χώρα τα ισοπεδώνουμε όλα, έχω να πω πως ο Κόκε είναι ένας μεγάλος παίκτης και παραμένει μεγάλος παίκτης. Κάποιοι, επειδή κρίνετε από την εικόνα και όχι με το τι ισχύει πραγματικά, έχω να σας πως πως φοράει τρεις μπλούζες και ένα αντιανεμικό και μπλούζα από πάνω.

Οπότε είναι φυσιολογικό να φαίνεται υπέρβαρος. Όντως έχει κάνει μεγάλη προσπάθεια και σαν οικογένεια που είμαστε θα τον βοηθήσουμε όσο το δυνατόν πιο πολύ γίνεται. Ο Κόκε είναι καλά και είναι κομμάτι μας. Respect και σε λίγο καιρό θα μιλήσει μέσα στο γήπεδο".

Ρόβας: "Ο Κόκε φοράει τρεις μπλούζες και αντιανεμικό"

Η αποστολή για το ματς με την ΑΠΕ Λαγκαδά

Με την προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Άρη για το σαββατιάτικο παιχνίδι κόντρα στην ΑΠΕ Λαγκαδά (17:30) στο Κλεάνθης Βικελίδης, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής (1ος όμιλος).

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης ο τεχνικός της ομάδας, Νίκος Αναστόπουλος, ανακοίνωσε την αποστολή που αποτελείται από 20 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είναι οι εξής: Τζινάρ, Σιδεράκης, Ραούλ Μπράβο, Πόι, Ν’ Λουντούλου, Γεωργιάδης, Τάτος, Σαμαράς, Ρόβας, Καλογέρης, Καπνίδης, Κωνσταντινίδης, Καζναφέρης, Ντούνης, Μελισσάς, Παυλίδης, Κυβελίδης, Ιντζίδης, Ντόγος, Μαζουλουξής. Σε έναν ακόμη αγώνα εκτός αποστολής έμεινε ο τραυματίας Νίκος Τσουμάνης.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ