ΑΡΗΣ

Ψηλά στη λίστα του Άρη ο Πετρόπουλος

Ψηλά στη λίστα του Άρη ο Πετρόπουλος
Πετρόπουλος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

"Θέλω" του τεχνικού του Άρη, Νίκου Αναστόπουλου, είναι το ρόστερ της νέας αγωνιστικής περιόδου να το χαρακτηρίζει το ελληνικό στοιχείο. Στη λογική αυτή ψηλά στη λίστα του είναι τα ονόματα των Αντώνη Πετρόπουλου και Τάσου Καραμάνου.

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Άρη για τη νέα αγωνιστική περιόδου στο πρωτάθλημα της Football League, με στόχο την άνοδο στη Super League, καλά κρατεί. Στόχος του τεχνικού Νίκου Αναστόπουλου είναι να επικρατήσει στο ρόστερ το ελληνικό στοιχείο και να έχει συμπληρωθεί κατά το 90% στην έναρξη της προετοιμασίας.

Στη λογική της απόκτησης των Ελλήνων ποδοσφαιριστών στα υπόψη του Αναστόπουλου δεν είναι μόνο ποδοσφαιριστές για την αμυντική γραμμή όπως οι Στάθης Ταυλαρίδης και Ανέστης Αναστασιάδης, αλλά και επιθετικοί όπως ο Αντώνης Πετρόπουλος.

Ο 30χρονος έμπειρος επιθετικός είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τον Άρη αλλά τότε το φλερτ δεν είχε μετουσιωθεί σε γάμο. Κάτι που δεν αποκλείεται να γίνει τώρα έχοντας ολοκληρώσει τη συνεργασία του με την ιταλική Μπάρι όπου αγωνίστηκε σε μόλις 5 ματς στο πρωτάθλημα της Serie B.

Ένας ακόμη Έλληνας ποδοσφαιριστής που απασχολεί τον Άρη είναι o Τάσος Καραμάνος. Ωστόσο το βασικό εμπόδιο έχει να κάνει με το ότι ανήκει στον Ολυμπιακό. Αν όμως μείνει ελεύθερος αφού όλα δείχνουν πως δεν υπολογίζεται για τη νέα αγωνιστική περίοδο τότε θα γίνει άμεσα κίνηση για την απόσπαση της υπογραφής του. Αν όμως δεν συμβεί αυτό, τότε 25χρονος επιθετικός είναι πολύ πιθανό να δοθεί με τη μορφή δανεισμού για τρίτη φορά σε ισάριθμες σεζόν τη φορά αυτή σε ομάδα της Κύπρου, όπου Ομόνοια και ΑΠΟΕΛ έχουν ήδη εκφράσει το ενδιαφέρον τους.

Από εκεί και πέρα μία ακόμα περίπτωση ποδοσφαιριστή από την ελληνική αγορά που απασχολεί τον Άρη και που επίσης ανήκει στον Ολυμπιακό είναι ο Μοχάμεντ Μπεν και που επίσης δεν υπολογίζεται από την ομάδα του Πειραιά. Για αυτό και ο 27χρονος μεσοεπιθετικός αναμένεται να παραχωρηθεί δανεικός ή ακόμα και να μείνει ελεύθερος. Οπότε στις τάξεις των "κίτρινων" τηρούν στάση αναμονής.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ