ΑΡΗΣ

Πρώτο λόγο για Μανιά

Πρώτο λόγο για Μανιά
INTIME SPORTS

Η ΑΕΚ μπορεί να φέρεται να ενδιαφέρεται για τον Μιχάλη Μανιά ωστόσο η ΠΑΕ Άρης είναι αυτή που έχει τον πρώτο λόγο για το μέλλον του Έλληνα επιθετικού.

Η ΠΑΕ Άρης είναι αυτή που έχει τον πρώτο λόγο για το μέλλον του Μιχάλη Μανιά και δεν ανησυχεί παρά το ενδιαφέρον που φέρεται να υπάρχει από την ΑΕΚ.

Μία ηρεμία στην περίπτωση του Έλληνα επιθετικού που έχει να κάνει από το γεγονός ότι είναι πληρωμένος και κατ΄ επέκταση δεν έχει δικαίωμα προσφυγής την στιγμή που έχει συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια.

Κάτι που προκύπτει ακόμη και από το περιβάλλον του πρώτου σκόρερ του Άρη στην φετινή αγωνιστική περίοδο και συγκεκριμένα του μάνατζέρ του, Κίμωνα Κοκορόγιαννη. «O Μιχάλης έχει συμβόλαιο με τον Άρη για ακόμη δύο χρόνια. Όποιος ενδιαφέρεται θα πρέπει να μιλήσει με την ομάδα του», είναι η απάντηση που δίνει.

Ο Μανιάς λόγω εκχώρησης τηλεοπτικών δικαιωμάτων έχει πληρωθεί το συμβόλαιό του ενώ μεταξύ άλλων στο τριετούς διάρκειας που είχε υπογράψει το περασμένο καλοκαίρι είχε τοποθετηθεί και ρήτρα αποδέσμευσης ύψους 1 εκ. ευρώ.

Κι όσο για την μόνη περίπτωση ο Μανιάς αυτόματα να μείνει ελεύθερος είναι ο Άρης και η διοίκησή του να αποφασίσει η ομάδα την νέα αγωνιστική περίοδο να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής. Ένα σενάριο ωστόσο που δεν δείχνουνε να συζητάνε κανένα από τα δύο υποψήφια διοικητικά σχήματα. Είτε αυτό με πρόεδρο τον Λάμπρο Σκόρδα είτε αυτό που μπορεί να τον διαδεχθεί με πρόεδρο τον Πάνο Στεφανίδη.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ