ΑΡΗΣ

Πρώτη για Μπουγκέρα στον Άρη

Πρώτη για Μπουγκέρα στον Άρη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ματζίντ Μπουγκέρα φόρεσε για πρώτη φορά τα "κιτρινόμαυρα" και πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με τη φανέλα του Άρη.

Την πρώτη του προπόνηση στα "κιτρινόμαυρα" πραγματοποίησε το απόγευμα της Πέμπτης ο Ματζίντ Μπουγκέρα. Ο Αλγερινός άσος που ήρθε την Τετάρτη στην Ελλάδα ενσωματώθηκε κανονικά στο πρόγραμμα προκειμένου να καλύψει το χαμένο έδαφος.

Ο Αλγερινός άσος ήταν όλη την ώρα μαζί με τον συμπατριώτη του Ράφικ Τζεμπούρ ο οποίος μάλιστα ανέλαβε και τις συστάσεις με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.

Από εκεί και πέρα στην προπόνηση της Πέμπτης ο Ανδρέας Τάτος (τράβηγμα στον αριστερό προσαγωγό) μπορεί και να ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα αποθεραπείας, ωστόσο έχει αρχίσει να ανεβάζει ρυθμό.

Πρώτη για Μπουγκέρα στον Άρη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Από την άλλη πλευρά ο Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος, προπονήθηκε κανονικά. Να θυμίσουμε ότι ο 22χρονος τερματοφύλακας στη προπόνηση της Τετάρτης για –καθαρά- προληπτικούς λόγους είχε κάνει ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας, λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο.

Την Παρασκευή οι ποδοσφαιριστές της ομάδας του Άρη θα προπονηθούν στις εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου», ενώ το Σάββατο (24/09), είναι προγραμματισμένη η διεξαγωγή ενός ακόμη φιλικού με αντίπαλο τη Λαμία στο ΔΑΚ Λαμίας (17:30).

Πρώτη για Μπουγκέρα στον Άρη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY
TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ