ΑΡΗΣ

Πρώτες επαφές για την άνοδο στον Άρη

Πρώτες επαφές για την άνοδο στον Άρη
Άρης, Ν' Λουντούλου INTIME SPORTS

Η επόμενη μέρα της ολοκλήρωσης των υποχρεώσεων του Άρη στον 1ο όμιλο της Γ' Εθνικής τον βρήκε να αναζητεί άνοδο μέσω της 2ης. Έχουν ήδη γίνει οι πρώτες επαφές.

Στον Άρη παρά την μη απευθείας άνοδο στην Football League, μέσω της 1ης θέσης του 1ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής, δεν το βάζουν κάτω και κινούνται ήδη με σκοπό την εξασφάλισή της 2ης θέσης.

Για αυτό και στην επόμενη κιόλας μέρα της ολοκλήρωσης των αγωνιστικών υπήρξαν οι πρώτες επαφές με τις ομάδες που τερμάτισαν στην 2η θέση στους άλλους τρεις ομίλους. Τις ΑΕ Καραϊσκάκης, Παναργειακό και Κηφισιά, για να υπάρξει ένας γενικότερος συντονισμός ενεργειών.

Στην Αλκμήνης υποστηρίζουν πως τελικώς θα δικαιωθούν και θα μπορέσουν να πάρουν την άνοδο για την Football League. Ρυθμιστής, χωρίς κανείς να μπορεί να εξασφαλίσει το οτιδήποτε, η ΕΠΟ. Ο Άρης, εξάλλου, όπως τόνισε και το απόγευμα της Κυριακής ο τεχνικός Δημήτρης Καλαϊτζίδης, μετά από το 0-0 στην Ελευθερούπολη κόντρα στον Ορφέα, θα κινηθεί στο πλαίσιο της διεκδίκησης της ανόδου μέσα από τα ενδεχόμενα μπαράζ της 2ης θέσης.

Για αυτό και σήμερα ο Άλεξ Κάλας είχε επικοινωνία με τους προέδρους των ομάδων που είναι στην ίδια μοίρα. Μάλιστα τις κινήσεις της επόμενης μέρας ανέλαβε ο Βαγγέλης Χατζηιωάννου, που πήρε σχετική εντολή να τρέξει το ζήτημα της κατάθεσης του δίκαιου αιτήματος να διεξαχθούν αγώνες μπαράζ.

''Είναι γεγονός πως το δίκαιο αίτημα των τεσσάρων ομάδων είναι σοβαρό αλλά υπάρχει πρόβλημα να γίνει κάτι τέτοιο τώρα καθώς δεν έχει επικυρωθεί ποιες ομάδες θα πέσουν. Επίσης, ακόμα τρέχουν στη Football League και τα πλέι οφ και τα πλέι άουτ. Εμείς ως Άρης έχουμε κάνουμε κινήσεις και έχει γίνει προεργασία. Εμείς κάνουμε τις κινήσεις και αν δεν υπάρξουν τέσσερις θέσεις θέλουμε να γίνουν τώρα μπαράζ. Θέλουμε να εφαρμόσουμε προληπτική αγωγή για να είμαστε έτοιμοι.

Ως Άρης εμείς θα δώσουμε και την τελευταία δόση των δυνάμεων μας. Θέλουμε να ανέβει ο Άρης όπως όπως το δικαιούται. Σήμερα επικοινώνησε μαζί μου ο κ. Αλεξ Κάλας και εξέφρασε το δικό του προσωπικό ενδιαφέρον. Ασχολείται ο ίδιος με το θέμα και ήρθε σε επαφή με τον Καραϊσκάκη και το Άργος ενώ ψάχνει και τον εκπρόσωπο της Κηφισιάς.

Αυτή ήταν η πρώτη φορά που μίλησα με τον κ. Κάλας. Τον ενημέρωσα νομικά πως είναι το θέμα και του πρότεινα για τις κινήσεις. Με το Καραϊσκάκη και την ομάδα του Παναργειακού μου είπε πως είχε μιλήσει πριν τηλεφωνήσει σε εμένα. Επίσης, είπε πως ως Άρης πρέπει να είμαστε μπροστάρηδες και να κάνουμε άμεσες κινήσεις και προς την πολιτική και προς την αθλητική ηγεσία'', δήλωσε χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων στην συνέντευξη που παραχώρησε στον Arena Fm.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ