ΑΡΗΣ

Πρόβλημα με Χιντασέλι

Πρόβλημα με Χιντασέλι

Ο Αλέξανδρος Χιντασέλι θα χάσει τα δύο τελευταία παιχνίδια του Άρη το 2014 με Θύελλα Φιλώτα αύριο και Έβρο Σουφλίου την Κυριακή.

Απών στα δύο τελευταία παιχνίδια του Άρη το 2014 με Θύελλα Φιλώτα αύριο και Έβρο Σουφλίου την Κυριακή θα είναι ο Αλέξανδρος Χιντασέλι.

Ο 20χρονος ακραίος αμυντικός αποτέλεσε το πρόβλημα της τελευταίας στιγμής για τον Πάουλο Κάμπος, καθώς ο 20χρονος ακραίος μεσοεπιθετικός όπως διέγνωσε ο γιατρός της ομάδας, Βαγγέλης Πανταζής, ταλαιπωρείται από σύνδρομο κοιλιακών-προσαγωγών και του έγινε ένεση με ένζυμα.

Ο Χιντασέλι σύμφωνα με την εκτίμηση του γιατρού του Άρη θα μείνει εκτός προπονήσεων μέχρι το τέλος του έτους. Δηλαδή σίγουρα για τις επόμενες δύο εβδομάδες.

Για το αυριανό παιχνίδι με την Θύελλα Φιλώτα στο "Κλεάνθης Βικελίδης" (17/12, 15:00, Novasports4) στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής η προετοιμασία του Άρη ολοκληρώθηκε με την πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης ο Κάμπος ανακοίνωσε την αποστολή του που αποτελείται από 19 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είναι οι:

Καρατζιοβαλής, Μπαϊμάκης, Φερνάντες, Πόι, Γιαννίτσης, Λιόλιος, Λεμονής, Καπνίδης, Παπαδόπουλος, Ατματσίδης, Ρένια, Γκίνο, Προβατίδης, Βασιλόπουλος, Λιόνης, Ντούνγκα, Συμεωνίδης, Χουζούρης και Μαντζάρης.

Εκτός αποστολής εκτός του Χιντασέλι έμειναν οι Νίκος Γκόλιας, Κυριάκος Μαζουλουξής (τραυματίες) και Δημήτρης Σουνάς (τιμωρημένος). Ακόμη σε ό,τι αφορά τον Ηλία Σταυρόπουλο με τον 19χρονο ακραίο επιθετικό να προέρχεται από τραυματισμό, το τεχνικό επιτελείο του Άρη αποφάσισε να προφυλαχτεί.

Και πιο συγκεκριμένα τόσο στα δύο παιχνίδια πρωταθλήματος που ακολουθούνε με Θύελλα Φιλώτα και Έβρος Σουφλίου όσο και στα φιλικά που θα γίνουνε στο διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος ώστε να είναι έτοιμος να μπει σε αγωνιστικούς ρυθμούς στις αρχές του 2015.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ