ΑΡΗΣ

Προτροπή από Καλαϊτζίδη

Προτροπή από Καλαϊτζίδη
INTIME SPORTS

Στον Άρη έχουνε ρίξει το βάρος για την άνοδο στην Football League μέσω της 2ης θέσης με τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη να στέλνει το δικό του μήνυμα στους παίκτες της ομάδας.

Το βάρος για την άνοδο στην Football League μέσω της 2ης θέσης έχουνε ρίξει στον Άρη με τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη να στέλνει το δικό του μήνυμα στους παίκτες της ομάδας.

Ο τεχνικός του Άρη δεν είχε διάθεση για πολλά λόγια στην επιστροφή στις προπονήσεις χθες το απόγευμα όπου στην ομιλία του έκανε λόγο για συνέχεια των προπονήσεων μέχρι να υπάρξει ξεκάθαρη εικόνα αναφορικά με την άνοδο μέσω μπαράζ.

"Kύριοι, μέχρι να έχουμε μία οριστική απόφαση στα χέρια μας για μπαράζ θα συνεχίσουμε τις προπονήσεις. Εξάλλου, οι συμβάσεις ισχύουν μέχρι τις 30 Ιουνίου. Μέχρι τότε θα κάνουμε ακολουθήσουμε ένα ειδικό πρόγραμμα που θα κάνει καλό σε όλους…", τόνισε χαρακτηριστικά ο Καλαϊτζίδης.

Στη συνέχεια τον λόγο πήρανε οι ξένοι ποδοσφαιριστές της ομάδας, που εξαιτίας της απόστασης από τις ιδιαίτερες πατρίδες τους τον ρώτησαν εάν γνωρίζει οριστικές ημερομηνίες ώστε να προγραμματίσουνε το ταξίδι τους.

Κι όσο για την απάντηση του τεχνικού του Άρη; "Δεν μπορώ να δώσω ξεκάθαρη απάντηση, περιμένουμε την απόφαση…", με τα πάντα να ξεκαθαρίζουνε μέχρι τις 20 Ιουνίου.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ