ΑΡΗΣ

Προτροπές από Κάμπος και Τοπαλίδη

Προτροπές από Κάμπος και Τοπαλίδη

Πάουλο Κάμπος και Γιάννης Τοπαλίδης φρόντισαν να δώσουνε το δικό τους σύνθημα στους ποδοσφαιριστές του Άρη με την επιστροφή τους στις προπονήσεις μία μέρα μετά την αποχή τους.

Το δικό τους σύνθημα στους ποδοσφαιριστές του Άρη φρόντισαν να δώσουνε οι Πάουλο Κάμπος και Γιάννης Τοπαλίδης με την επιστροφή τους στις προπονήσεις μία μέρα μετά την αποχή τους.

Παρά την διαφωνία τους για την απόφασή τους ο 57χρονος τεχνικός και ο τεχνικός διευθυντής, κυρίως για αγωνιστικούς λόγους, θέλησαν να ρίξουνε το βάρος τους στην επόμενη μέρα.

"Το ξεχνάμε, λύσαμε τα προβλήματα. Ας πούμε ότι ήταν ένα ρεπό παραπάνω – Πρέπει να ανεβάσουμε ρυθμούς για να μην μας στοιχίσει – Πάμε για τη νίκη και μόνο για τη νίκη", τόνισαν μεταξύ άλλων οι Κάμπος και Τοπαλίδης λίγα λεπτά πριν ξεκινήσει η χθεσινή προπόνηση.

Μετά εξάλλου από την χθεσινή συνάντηση μεταξύ των αρχηγών της ομάδας με τον επικεφαλή του ποδοσφαιρικού τμήματος, Γιώργο Γαλανό, είχε υπάρξει σχετική ανακοίνωση. Σε αυτήν τονιζόταν πως το όλο θέμα προέκυψε από λανθασμένη ενημέρωση και ότι υπάρχει πλήρης ταύτιση απόψεων ανάμεσα στις δύο πλευρές.

"Μετά την πολύωρη συνάντηση στα γραφεία του Ποδοσφαιρικού Τμήματος του ΑΡΗ με τους παίκτες της ομάδας μας έχουμε να αναφέρουμε τα παρακάτω:

Η όλη παρεξήγηση έγινε από λανθασμένη ενημέρωση. Κατά την συνάντηση, υπήρξε πλήρης ταύτιση απόψεων, που είχε ως αποτέλεσμα την αποκατάσταση της ηρεμίας της ομάδας, προκειμένου να εκπληρώσει τον έναν και μοναδικό στόχο. Την άνοδο.

Προχωράμε!!!", αναφέρει και κλείνει η ανακοίνωση.

Στο αγωνιστικό κομμάτι η προετοιμασία για το παιχνίδι της Κυριακής με το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος στο "Ανθή Καραγιάννη" της Καβάλας θα συνεχιστεί σήμερα με μία απογευματινή προπόνηση στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

Σε αυτήν θα φανεί και αν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί ο Ηλίας Σταυρόπουλος που ταλαιπωρείται από οστικό οίδημα στην ποδοκνημική. Για αυτό και ο 19χρονος ακραίος επιθετικός για μια ακόμη μέρα είχε ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ