ΑΡΗΣ

Πρόταση σε Σιδεράκη ο Άρης

Πρόταση σε Σιδεράκη ο Άρης
Σιδεράκης

Πρόταση στον Γιάννη Σιδεράκη έχει καταθέσει ο Θοδωρής Καρυπίδης για την ενίσχυση της θέσης του τερματοφύλακα του Άρη μετά την απόφαση του Γιάννη Φυσέκη να κρεμάσει τα παπούτσια του. Συνέχεια προετοιμασίας με τον Βασίλη Κωνσταντινίδη να δίνει το παρών.

Ο Θόδωρος Καρυπίδης κατέθεσε πρόταση στον Γιάννη Σιδεράκη θέλοντας να ενισχύσει την θέση του τερματοφύλακα ου Άρη μετά την απόφαση του Γιάννη Φυσέκη να κρεμάσει τα παπούτσια του.

0 27χρονος τερματοφύλακας αγωνίστηκε την περσινή χρονιά στην Κύπρο και την Δόξα Κακωτοπιάς, επέστρεψε πριν λίγες μέρες στην ΑΕΛ Καλλονής από την οποία αναζητείται τρόπος για να αποδεσμευτεί για να συνεχίσει την καριέρα του στον Άρη.

Την ίδια ώρα, ο Νίκος Αναστόπουλος δείχνει να προβληματίζεται όσον αφορά την παρουσία του Χαβιέρ Τζινάρ στο ρόστερ με το δεδομένο ότι είναι ξένος. Κάτι που σημαίνει ότι θα καταλαμβάνει μια από τις τέσσερις θέσεις που έχει δικαίωμα ανά παιχνίδι να χρησιμοποιεί ο Άρης στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

Το τι μέλλει γενέσθαι στην περίπτωση του Τζινάρ είναι κάτι που θα ξεκαθαρίσει στις επόμενες ημέρες. Σε μία θέση όπου υπάρχουνε ακόμη οι Μπαϊμάκης και Ιακωβίδης ενώ αναζητείται και ένας ακόμη. Κάτι που φάνηκε και από την πρόταση στον Σιδεράκη.

Εν τω μεταξύ ο Αναστόπουλος έδειξε την πόρτα της εξόδου στον Γιώργο Ιωαννίδη. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που προέρχεται από τα τμήματα υποδομής του Άρη και που το καλοκαίρι δεν αποδέχτηκε πρόταση της ΑΕΚ.

Κάτι που είχε να κάνει γιατί είχε ειδοποιηθεί από τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη να ακολουθήσει την αποστολή στο Ζλάτιμπορ. Κι αυτό γιατί τον υπολόγιζε για τη νέα σεζόν. Μετά τον Ιωαννίδη δεν υπολογίζονται και οι Γιάννης Ντούνγκα και Ραφαήλ Σούκιας.

Στο αγωνιστικό κομμάτι χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η σημερινή απογευματινή, είχε υπάρξει και πρωινή, προπόνηση του Άρη που πραγματοποιήθηκε στο Δασυγένειο όπου έλαβε μέρος και ο Βασίλης Κωνσταντινίδης, ο οποίος επανήλθε μετά το διάστρεμμα, που είχε υποστεί. Συγκεκριμένα ο 29χρονος επιθετικός είχε υποστεί διάστρεμμα β’ βαθμού στην ποδοκνημική στην προπόνηση της περασμένης Πέμπτης.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Αναστόπουλος πριν το ξεκίνημα της χθεσινής προπόνησης, και πρώτης μετά από το πρώτο φιλικό του Σαββάτου στην Μυτιλήνη κόντρα στον Αιολικό που είχε συνοδευτεί με ήττα με 1-0, εξέφρασε τα παράπονά του στους ποδοσφαιριστές του.

«Θέλω πειθαρχία εντός και εκτός γηπέδου», τόνισε αρχικά ο «Αλενατόρε» και πρόσθεσε: «Είμαστε Άρης και θα κερδίζουμε σε όποιοι γήπεδο και αν αγωνιζόμαστε. Σιγά-σιγά θα λέμε πολλά πράγματα. Μέρα με τη μέρα θα εξηγούμε τι θέλουμε ο ένας από τον άλλον. Έτσι θα γνωριστούμε σωστά και θα γίνονται κατανοητά ότι λέμε».

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ