ΑΡΗΣ

Πρόστιμο από Καρυπίδη για την ισοπαλία

Πρόστιμο από Καρυπίδη για την ισοπαλία
Καρυπίδης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μετά από απόφαση του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ Άρης, Θόδωρου Καρυπίδη, θα επιβληθεί πρόστιμο στους ποδοσφαιριστές της ομάδας για την ισοπαλία με 1-1 στην πρεμιέρα της Football League στην Καρδίτσα.

Η ισοπαλία με 1-1 στην Καρδίτσα κόντρα στη τοπική Αναγέννηση για την πρεμιέρα της Football League δεν άφησε αδιάφορο τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ Άρης. Ο Θόδωρος Καρυπίδης αποφάσισε να προχωρήσει σε επιβολή προστίμου στους ποδοσφαιριστές της ομάδας για την απώλεια των δύο πρώτων τους βαθμών.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης ήταν φανερά απογοητευμένος από την εμφάνιση των ποδοσφαιριστών της ομάδας με αποτέλεσμα να αποφασίσει την επιβολή χρηματικού προστίμου. Μία απόφαση που γνωστοποίησε στους συνεργάτες του, η οποία και μεταφέρθηκε στους παίκτες μετά το τέλος του αγώνα στην Καρδίτσα.

Με τη στάση του αυτή ο Καρυπίδης έκανε ξεκάθαρο το πόσο απαιτητικός είναι εν όψει της χρονιάς που μόλις ξεκίνησε μετά τις συνεχείς αναβολές που είχανε υπάρξει για την πρεμιέρα της Football League. Όπως και ότι δεν στέκεται στο αν υπήρχαν απουσίες και πιο συγκεκριμένα αυτές των δύο διεθνών Αλγερινών. Του Ραφίκ Τζεμπούρ και του Ματζίντ Μπουγκέρα.

Το ρόστερ του Άρη εξάλλου αποτελείται από ουκ ολίγους ποδοσφαιριστές με εμπειρία στη Super League όπως και ότι το μπάτζετ του είναι ίσως το πιο υψηλό της κατηγορίας. Κι αυτό γιατί σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr ανέρχεται στα 2,5 εκ. ευρώ. Για αυτό και εκτός από όσους επιλέγονται να αγωνίζονται σε κάθε παιχνίδι έχει μεγάλες απαιτήσεις και από το τεχνικό τιμ και τον επικεφαλής του Νίκο Αναστόπουλο. Μάλιστα αυτή είναι η δεύτερη αντίδραση του Καρυπίδη μετά από εκείνη που ακολούθησε της ήττας με 3-0 στο φιλικό παιχνίδι στη Λαμία.

Κι όσο για τον "Αλενατόρε"; Ο τεχνικός του Άρη στις δηλώσεις του στη Συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε του 1-1 στην Καρδίτσα τόνισε: "Αν μία ομάδα θα έπρεπε να κερδίσει ήταν ο Άρης. Η ισοπαλία δεν αποτυπώνει την εικόνα του αγώνα. Αν εξαιρέσουμε τα πρώτα λεπτά, μετά το δεκάλεπτο είχαμε τις φάσεις, αλλά ήμασταναπρόσεκτοι. Σε μία μοναδική φάση στο δεύτερο ημίχρονο, που η μπάλα θα πήγαινε άουτ, δεχθήκαμε το γκολ. Σε καμία περίπτωση το 1-1 δεν αποτυπώνει την εικόνα. Ήδη τα Τρίκαλα έχασαν 3-1. Οι έδρες είναι πολύ δυνατές. Χρειάζεται προσπάθεια και αποτελεσματικότητα. Αυτό το μήνα υπάρχουν έξι ματς, πρέπει να είμαστε σε ετοιμότητα για να αντεπεξέλθουμε".

Κι όσο για τον τρόπο που αγωνίστηκε η Καρδίτσα σχολίασε: "Ήταν φυσικό επόμενο η Καρδίτσα είναι μία δυνατή ομάδα στην έδρα της, παίζει ψυχωμένα. Μπήκαμε χαλαρά. Με αυτά τα στοιχεία που ανέφερα είχε τον έλεγχο. Ηρεμήσαμε μετά, είχαμε τις φάσεις, αλλά στη τελική πάσα δεν ήμασταν προσεκτικοί. Κακός υπολογισμός του Σωκράτη στη φάση του πέναλτι γιατί θα πήγαινε αουτ η μπάλα. Σαν εικόνα ήμασταν καλύτεροι από τον Αιγινιακό. Το έπαιξα καλά δεν μου λέει τίποτα".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ