ΑΡΗΣ

Προπόνηση με Καλογεράκη

Προπόνηση με Καλογεράκη
INTIME SPORTS

Ο Μανώλης Καλογεράκης αποτελεί το νέο πρόσωπο στην προπόνηση αλλά ουσιαστικά και στο ρόστερ του Άρη ενώ για την θέση του τερματοφύλακα ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης εξετάζει και τον Ανδρέα Γιαννιώτη ως δανεικό από τον Ολυμπιακό.

Το νέο πρόσωπο στην προπόνηση αλλά ουσιαστικά και στο ρόστερ του Άρη είναι ο Μανώλης Καλογεράκης ενώ για την θέση του τερματοφύλακα ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης εξετάζει και τον Ανδρέα Γιαννιώτη ως δανεικό από τον Ολυμπιακό.

Ο πρώη τερματοφύλακας της Επισκοπής τα βρήκε σε όλα με την διοίκηση της ΠΑΕ Άρης και αποτελεί την πρώτη κίνηση ενίσχυσης για την θέση του τερματοφύλακα μετά την πώληση του Σωκράτη Διούδη στην βελγική Κλαμπ Μπριζ.

Ένα τηλέφωνο του Καλαϊτζίδη στον Καλογεράκη αποδείχθηκε τελικά αρκετό να τον αποτρέψει από την συμφωνία του με τον Ηρακλή Ψαχνών και να γεφυρωθεί η οικονομική διαφορά που υπήρχε με την ΠΑΕ Άρης.

Έπειτα από την προφορική συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών, ο 22χρονος ποδοσφαιριστής βρίσκεται από το πρωί στη Θεσσαλονίκη και το απόγευμα βρέθηκε στο Δασυγένειο όπου και προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα υπό τις οδηγίες των Καλαϊτζίδη και Καρατζιοβαλή.

Για να ολοκληρωθεί και τυπικά η συμφωνία και να πέσουν οι υπογραφές απομένει η έλευση του μάνατζερ του στη Θεσσαλονίκη που λογικά θα γίνει μεθαύριο Δευτέρα.

Εκτός της συμφωνίας αν και προφορικά με τον Καλογεράκη η ενίσχυση στην θέση του τερματοφύλακα δεν έχει ολοκληρωθεί σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν στο στενό περιβάλλον της ομάδας του Άρη. Για αυτό και το ενδιαφέρον για τον Ανδρέα Γιαννιώτη του Ολυμπιακού.

Το προτέρημα που παρατηρείται στην υπόθεση Γιαννιώτη έγκειται στο ότι ο Άρης βολεύεται με το να τον αποκτήσει ως δανεικό από τον Ολυμπιακό, όπως επιθυμούνε στην ομάδα του Πειραιά και όπως είχανε κάνει και πέρσι όταν τον παραχώρησαν στον Φωστήρα.

Κατά τα άλλα στην Θεσσαλονίκη θα βρίσκεται αύριο ο Σενεγαλέζος χαφ Σιντί Σανιά που εξασφάλισε τη πολυπόθητη βίζα από την Γαλλική πρεσβεία.

Το απόγευμα αναμένεται να περάσει ιατρικές εξετάσεις και εργομετρικά και αν δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο αυτόματα το συμβόλαιο που είχε υπογράψει το βράδυ της περασμένης Πέμπτης και από την Τρίτη θα βρίσκεται στη διάθεση του Καλαϊτζίδη.

Το ενδιαφέρον του Άρη για τον Κώστα Μανωλά έπαψε να υφίσταται ο 21χρονος αμυντικός επέλεξε να παραμείνει στον Α.Ο. Χανίων και βρίσκεται ήδη στα Χανιά για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ