ΑΡΗΣ

Προπόνηση στον Άρη χωρίς Αναστόπουλο

Προπόνηση στον Άρη χωρίς Αναστόπουλο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μία μέρα μετά την ισοπαλία του Άρη στη Σπάρτη, ο Νίκος Αναστόπουλος δεν αποτελεί ακόμα παρελθόν, αλλά παρά τη φημολογία για παραμονή του, ο Θεόδωρος Καρυπίδης διαψεύδει ότι οι δυο πλευρές θα συνεχίσουν μαζί.

Η επόμενη της ισοπαλίας στη Σπάρτη για τον Άρη βρήκε το Νίκο Αναστόπουλο να μην είναι στην προπόνηση. Κάτι που φανερώνει ότι θα αποτελέσει παρελθόν, με τους Δημήτρη Ελευθερόπουλο και Τραιανό Δέλλα να είναι πάντα στο προσκήνιο.

Στη διάρκεια της ημέρας υπήρξε ραντεβού, όπως αναμενόταν, στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης μεταξύ του προέδρου της Θόδωρου Καρυπίδη και του Έλληνα τεχνικού. Μετά το τέλος της ο πρώτος ήταν ξεκάθαρος πως: "Θα πρέπει πρώτα να τελειώσουμε με τον Αναστόπουλο".

Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτή την στιγμή ο Καρυπίδης συζητά με τους παίκτες της ομάδας για να μπορέσουν όλοι μαζί να αντιληφθούν και να καταλάβουν τι φταίει και ο Άρης είναι 8 βαθμούς μακριά από την κορυφή της βαθμολογίας.

Στη συνέχεια είναι πολύ πιθανόν να έχει και δεύτερη συνάντηση με τον Αναστόπουλο. Πάντως από πλευράς της ΠΑΕ διαψεύδονται περί παραμονής του, όπως και τα περί Αλέκου Βοσνιάδη, που συνεχίζει στη τεχνική ηγεσία των Τρικάλων.

Το σίγουρο πάντως είναι ότι στην προπόνηση του Άρη στο Ρύσιο δεν βρίσκεται ο Αναστόπουλος. Βρέθηκε ωστόσο ο βοηθός του Αντρέας Σκέντζος που θα πραγματοποιήσει και τη σημερινή προπόνηση.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ