ΑΡΗΣ

Προφορική συμφωνία με Κάμπος

Προφορική συμφωνία με Κάμπος

Η απάντηση στο ερώτημα το ποιος θα είναι ο διάδοχος του Δημήτρη Καλαϊτζίδη ακούει στο όνομα του 57χρονου Βραζιλιάνου Πάουλο Κάμπος.

Ο διάδοχος του Δημήτρη Καλαϊτζίδη στην τεχνική ηγεσία του Άρη θα είναι τελικά ο 57χρονος Βραζιλιάνος Πάουλο Κάμπος.

Η κούρσα της διαδοχής είχε εξελιχθεί την τελευταία εβδομάδα σε μίνι σίριαλ με το θέμα του προπονητή να παίρνει τέλος στον Άρη αφού επήλθε προφορική συμφωνία με τον άλλοτε τεχνικό των Αστέρα Τρίπολης και Ατρόμητου.

Στην διάρκεια της εβδομάδας που προηγήθηκε τα ονόματα που ξεχώρισαν από την ελληνική αγορά ήταν αυτά των Βοσνιάδη και Νιόπλια και εκτός συνόρων ακούστηκαν αυτά των Άντιτς, Κούπερ, Ματέους, Μιλίνκοβιτς, Φαχ και τελικώς αυτό του Κάμπος.

Παράλληλα έγιναν αρκετές συζητήσεις για να αναλάβει ο Γιάννης Τοπαλίδης τη θέση του τεχνικού διευθυντή ή ακόμη και του μέλους του τεχνικού τιμ.

Για την ιστορία ο Κάμπος είχε δουλέψει την αγωνιστική περίοδο 2006-08 στον Αστέρα Τρίπολης, πέρασε από τον Ατρόμητο, ενώ στο παρελθόν έχει περάσει και από τον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης ως βοηθός του Βαντερλέι Λουξεμπούργκο.

Όπως όλα δείχνουν ο 57χρονος Βραζιλιάνος τεχνικός συμφώνησε προφορικά με τον Γιώργο Γαλανό και λογικά σήμερα θα υπάρξει οριστική εξέλιξη.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ