ΑΡΗΣ

Προφορική συμφωνία με Καράμπελα ο Άρης

Προφορική συμφωνία με Καράμπελα ο Άρης

Σε προφορική συμφωνία για τρία χρόνια με τον πρώην παίκτης της Λεβάντε Νίκο Καράμπελα έχει έρθει ο Άρης, που βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Ζιγκί Μπαντιμπαγκά. Τελευταίες ώρες για τους Στάθη Ταυλαρίδη και Κενάν Μπαργκάν.

Ο Άρης είναι έτοιμος στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού να ενισχύσει ακόμη περισσότερο το ρόστερ του. Στη λογική αυτή έχει επέλθει η προφορική συμφωνία με τον Νίκο Καράμπελα και ακόμη η ομάδα της Θεσσαλονίκης βρίσκεται κοντά στην απόκτηση των Ζιγκί Μπαντιμπαγκά ενώ επιμένει για τους Στάθη Ταυλαρίδη και Κενάν Μπαργκάν.

Στο πρόσωπο του Καράμπελα ο Νίκος Αναστόπουλος βρήκε τον ποδοσφαιριστήπου έψαχνε για το αριστερό άκρο της άμυνάς του. Έναν παλιό γνώριμο της ομάδας που επιστρέφει στο "Κλεάνθης Βικελίδης" μετά από επτά χρόνια. Στο διάστημα αυτό τρία χρόνια είχε αγωνιστεί στην ΑΕΚ και την επόμενη τετραετία στην Ισπανία στις Λεβάντε και Βαγιαδολίδ.

Οι δύο πλευρές μετά από διαπραγματεύσεις κατέληξαν σε μια καταρχήν προφορική συμφωνία για συμβόλαιο τριών χρόνων. Μέχρι δηλαδή το καλοκαίρι του 2019 και μένουν οι λεπτομέρειες και οι ιατρικές εξετάσεις πριν πέσουν οι υπογραφές με τον 32χρονο Καράμπελα.

Εκτός του Καράμπελα κοντά στο να μεταγραφεί στον Άρη βρίσκεται και ο Βέλγος πλάγιος επιθετικός Ζιγκί Μπαντιμπαγκά στη λογική να αντικαταστήσει τον Γκαέλ Ν΄ Λουντούλου που αποχώρησε και μετακόμισε στον Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Με τον 25χρονο πρώην ποδοσφαιριστή των Εργοτέλη και Αστέρα Τρίπολης στην ελληνική Super League που πέρσι αγωνίστηκε στην Κύπρο και στην Ομόνοια υπάρχει προφορική συμφωνία. Κάτι που σημαίνει ότι στη διάρκεια της ημέρας αναμένεται να υπάρξει η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ.

Παράλληλα στο μεταγραφικό πλάνο του Άρη παραμένει πάντα ο Στάθης Ταυλαρίδης παρά το γεγονός ότι συνεχίζει να δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό. Σε μία μέρα που ολοκληρώνεται η μεταγραφική περίοδος και συνάμα το σίριαλ του όλου φλερτ με δεδομένο ότι ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός θα μείνει ελεύθερος.

Ανάλογη λογική φαίνεται να επικρατεί και για τον 23χρονο αμυντικό Διαμαντή Χουχούμη χωρίς να επιβεβαιώνεται κάτι από την Αλκμήνης. Εξελίξεις ωστόσο θα υπάρξουν είναι μόνο αν μείνει ελεύθερος μέσα στις επόμενες ώρες σήμερα από τον Παναθηναϊκό. Στην περίπτωση αυτή οι "κίτρινοι" κι αφού προ ημερών δεν είχε προχωρήσει ο δανεισμός του θα προχωρήσουν σε κατάθεση πρότασης ώστε να τον αποκτήσουν.

Τέλος σε θέση αναμονής βρίσκεται ο Κενάν Μπαργκάν για το αν θα επισημοποιηθεί η δική του προφορική συμφωνία από την πλευρά του Άρη.

Photo Credits: Action Images

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ