ΑΡΗΣ

Προφορική συμφωνία Άρη με Τάτο

Προφορική συμφωνία Άρη με Τάτο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Άρης και Ανδρέας Τάτος θα συνεχίσουν μαζί και την επόμενη σεζόν καθώς επήλθε προφορική συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών μετά τη σημερινή τηλεφωνική επικοινωνία. Ο Μπούρμπος υπέγραψε για δύο χρόνια.

Καθοριστική αποδείχθηκε η σημερινή τηλεφωνική επικοινωνία της πλευράς του Άρη με αυτή του Ανδρέα Τάτου για την παραμονή του στο ρόστερ της ομάδας και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Κι αυτό καθώς επήλθε προφορική συμφωνία με τις υπογραφές να πέφτουν μέχρι αύριο.

Με την εξέλιξη αυτή μία ακόμη ανανέωση, που είναι αλήθεια ότι είχε εξελιχθεί σε σίριαλ τις τελευταίες μέρες, είχε αίσιο τέλος για την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Ο Τάτος μάλιστα αναμένεται να είναι κανονικά παρών στη σημερινή "πρώτη" του Άρη.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις σήμερα το βράδυ ή το αργότερο μέχρι αύριο Τρίτη (26/07) θα έχει ολοκληρωθεί και το τυπικό σκέλος της συμφωνίας με την υπογραφή των συμβολαίων. Με βάση το ότι συζητήθηκε και συμφωνήθηκε στη σημερινή τηλεφωνική επικοινωνία των δύο πλευρών δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι.

Κι όσο για την ανακοίνωση του ποδοσφαιρικού τμήματος του Άρη περί της προφορικής συμφωνίας με τον Ανδρέα Τάτο για ανανέωση της συνεργασίας τους ανέφερε τα εξής:

"Προφορική συμφωνία με τον Ανδρέα Τάτο.Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την επίτευξη προφορικής συμφωνίας του Ανδρέα Τάτου με την ομάδα μας.

Ο 27χρονος διεθνής μέσος θα δώσει κανονικά το «παρών» στη σημερινή πρώτη συγκέντρωση ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου (2016-’17) στο Κλεάνθης Βικελίδης (19:00)".

Ο Μπούρμπος υπέγραψε για δύο χρόνια

Εν τω μεταξύ η προφορική συμφωνία του Άρη με τον Χρήστο Μπούρμπο έλαβε σάρκα και οστά καθώς ο έμπειρος αμυντικός υπέγραψε το συμβόλαιό του διάρκειας δύο χρόνων.

Η σχετική ανακοίνωση της ολοκλήρωσης της μεταγραφής του Μπούρμπου ανέφερε τα εξής: "Ο Χρήστος Μπούρμπος, που βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, μετά τη συνάντηση που είχε με τον Σίμο Ορφανίδη, υπέγραψε το διετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας".

Άμεση αντίδραση της ΠΑΕ κατά του Παναγόπουλου

Κι όσο για τα εκτός των τεσσάρων γραμμών άμεση ήταν η αντίδραση της ΠΑΕ Άρης στο πρόσωπο του Γιώργου Παναγόπουλου. Με τον τρόπο αυτό ο Θόδωρος Καρυπίδης θα κάνει πράξη την δήλωσή του για να κινηθεί νομικά εναντίον του.

Συγκεκριμένα η ΠΑΕ Άρηςενεργοποίησε άμεσα την νομική της υπηρεσία και αναμένεται να κατατεθεί μήνυση και αγωγή για αποζημίωση κατά του κ. Παναγόπουλου την προσεχή Τετάρτη ή Πέμπτη. Κίνηση που έχει να κάνει με τα όσα δήλωσε περί εικονικής καταβολής των χρημάτων από πλευράς Καρυπίδη.

Κι αυτό γιατί βάσει των επίσημων στοιχείων της Τράπεζας Πειραιώς μπήκαν κανονικά τα χρήματα με επιταγή που οπισθογράφει η Ειρήνη Καρυπίδη. Ακόμη ο Παναγόπουλος θα κληθεί να αποδείξει και όλα τα υπόλοιπα που ανέφερε και στην ΠΑΕ Άρης θεωρούν συκοφαντικά.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ