ΑΡΗΣ

"Προάγγελος για το μέλλον του Άρη"

MEDIA DAY ΤΟΥ ΑΡΗ ΕΝΟΨΕΙ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ (MOTION TEAM)
MEDIA DAY ΤΟΥ ΑΡΗ ΕΝΟΨΕΙ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Άρης σε συνεργασία με τη Stoiximan.gr διοργάνωσε media day ενόψει του αγώνα Κυπέλλου της Τετάρτης (25/1) με τον Ολυμπιακό και ο υπεύθυνος χορηγιών της Stoiximan.gr μίλησε για την εκδήλωση.

Ο υπεύθυνος χορηγιών της Stoiximan.gr, Γιώργος Κυπραίος, μίλησε στον Sport24 Radio, για την media day του Άρη εν όψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Για την media day του Άρη εν όψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό:
«Θεωρούμε όπως όλος ο κόσμος της Θεσσαλονίκης, ότι ο Άρης είναι ένα πολύ μεγάλο μέγεθος. Η αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό είναι ένας προάγγελος για αυτό που θα ακολουθήσει, δηλαδή, των αγώνων του Άρη στη Super League, εκεί όπου ανήκει.

Θεωρήσαμε σωστό να ανοίξουμε τις πόρτες για τους μικρούς και τους μεγάλους φίλους του Άρη, να δουν από κοντά τα ινδάλματα τους, να ακούσουν κάποιες ερωτήσεις για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό και να πάρουν κάποια αυτόγραφα.

Ξέρουμε και σεβόμαστε την ιστορία του Άρη, αυτή την ομάδα την έχουμε δει να κάνει πάρα πολύ μεγάλα πράγματα και στεκόμαστε αρωγός σε αυτή τη νέα προσπάθεια που γίνεται, όπως και στις υπόλοιπες ομάδες της Super League αλλά και την Stoiximan.gr Football League και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ