ΑΡΗΣ

Πρεμιέρα χωρίς πέντε για τον Άρη

Πρεμιέρα χωρίς πέντε για τον Άρη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Άρης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση της 1ης αγωνιστικής κόντρα στην Καρδίτσα εκτός έδρας με το Νίκο Αναστόπουλο να μην έχει στη διάθεση του τους Τζεμπούρ, Μπουγκερά, Μπαργκάν, Τζανακάκη και Τσουμάνη.

Με πέντε απουσίες θα ταξιδέψει στην Καρδίτσα ο Άρης για την πρεμιέρα της Football League καθώς ο Νίκος Αναστόπουλος δεν υπολογίζει στους Τζεμπούρ, Μπουγκερά, Μπαργκάν, Τζανακάκη και Τσούμανη ενόψει του αγώνα της Τρίτης (1/11).

Ο Νίκος Αναστόπουλος είχε πριν από την τελευταία προπόνηση των "κιτρινόμαυρων" συγκεκριμένα προβλήματα με τους δυο Αλγερινούς οι οποίοι υποφέρουν από ίωση. Προέκυψαν όμως και προβλήματα της τελευταίας στιγμής με τους Μπαργκάν, Τζανακάκη με τον μεν πρώτο να έχει κάκωση στο γαστροκνήμιο και τον δε δεύτερο να έχει υποστεί διάταση δικεφάλου. Επίσης εκτός έμεινε και ο Τσούμανης.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Με την μεσημεριανή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου ολοκληρώθηκε σήμερα η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για το αυριανό (01/11) παιχνίδι της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με αντίπαλο την Αναγέννηση Καρδίτσας στο Δημοτικό γήπεδο Καρδίτσας (15:00).

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης, ο τεχνικός της ομάδας μας, Νίκος Αναστόπουλος, ανακοίνωσε την αποστολή (η αποστολή του ΑΡΗ θα αναχωρήσει το απόγευμα για την Καρδίτσα και θα διανυκτερεύσει σε ξενοδοχείο της θεσσαλικής πόλης), η οποία αποτελείται από 19 ποδοσφαιριστές, που είναι οι εξής:

Διούδης, Αναγνωστόπουλος, Ίλιτς, Μιλούνοβιτς, Νέτο, Ραούλ Μπράβο, Αντρέου Γκουεράο, Τάτος, Καράμπελας, Ιντζίδης, Μπούρμπος, Ανάκογλου, Ντούνης, Ρόβας, Καπνίδης, Παυλίδης, Βουτσιάς, Ντόγος, Χαριτωνίδης.

Θα απουσιάσουν οι Ράφικ Τζεμπούρ, Ματζίντ Μπουγκέρα (αμφότεροι ταλαιπωρούνται από ίωση), ο ανέτοιμος αγωνιστικά Νίκος Τσουμάνης (προέρχεται από μια μικροεπέμβαση), καθώς και οι τραυματίες της τελευταίας στιγμής Κενάν Μπαργκάν (κάκωση στο γαστροκνήμιο), Μανώλης Τζανακάκης (υπέστη διάταση δικεφάλου)".

Αναστόπουλος: "Ήρθε η ώρα να μιλήσουμε στο γήπεδο"

Από εκεί και πέρα ο προπονητής του ΑΡΗ, Νίκος Αναστόπουλος μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΑΡΗΣ ενόψει του αγώνα της πρεμιέρας κόντρα στην Καρδίτσα τονίζοντας ότι στόχος είναι η επιστροφή στην Super League και σημείωσε πως πλέον δεν είναι ώρα για λόγια:

«Το θετικό είναι ότι ξεκινάει το πρωτάθλημα και ευχή όλων μας είναι στο τέλος να έχουμε πετύχει το στόχο μας, που είναι η επιστροφή της ομάδας στη Superleague.

Μπροστά μας έχουμε το παιχνίδι της πρεμιέρας στην Καρδίτσα. Αυτή τη στιγμή δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Άλλωστε το προηγούμενο διάστημα ειπώθηκαν πολλά. Ήρθε η ώρα να μιλήσουμε στο γήπεδο...».

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ