ΑΡΗΣ

Πόι: "Κίνητρο να αγωνίζεσαι στον Άρη"

Πόι: "Κίνητρο να αγωνίζεσαι στον Άρη"
Πόι INTIME SPORTS

Μάουρο Πόι και Γιώργος Γεωργιάδης μίλησαν στη σημερινή media day του ποδοσφαιρικού τμήματος του Άρη για τη φετινή προσπάθεια των «κιτρινόμαυρων» στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, για το τι άλλαξε σε σχέση με πέρσι, για το αν βοηθάει η διακοπή του πρωταθλήματος και όχι μόνο.

Οι δύο ποδοσφαιριστές του Άρη που μίλησαν στη σημερινή media day ήταν οι Μάουρο Πόι και Γιώργος Γεωργιάδης όπου αναφέρθηκαν στη φετινή προσπάθεια των «κιτρινόμαυρων» στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, για το τι άλλαξε σε σχέση με πέρσι, για το αν βοηθάει η διακοπή του πρωταθλήματος και όχι μόνο.

Πόι: "Κίνητρο να αγωνίζεσαι στον Άρη"
Πόι INTIME SPORTS

Πόι: "Έχουν αλλάξει πολλά"

Ο Μάουρο Πόι αναλυτικά δήλωσε:

Για την πορεία του Άρηστον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος: "Είναι ένα πρώτος γύρος πολύ καλός για μας γιατί ήδη έχουμε μεγάλη διαφορά από τις άλλες ομάδες. Ο δεύτερος γύρος πιστεύω ότι θα είναι ακόμα καλύτερος κι ελπίζω να παίξουμε κι εμείς καλύτερα ώστε να ευχαριστηθεί και ο κόσμος της ομάδας από το θέαμα".

Για το κακό δεύτερο ημίχρονο στον αγώνα με το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος: "Πιστεύω ότι το τελευταίο μας παιχνίδι ήταν το χειρότερο που κάναμε φέτος. Έτσι έχουν τα πράγματα στο ποδόσφαιρο, υπάρχουν και μέρες που δεν θα πιάνουμε καλή απόδοση αλλά σημασία έχει ακόμα και σε αυτές τις μέρες να καταφέρνουμε να κερδίζουμε και να παίρνουμε τους τρεις πόντους".

Για το τι άλλαξε σε σχέση με πέρσι και ο Άρηςμπορεί και κάνει ανατροπές: "Έχουν αλλάξει πολλά, έχουν έρθει καινούριοι ποδοσφαιριστές και προπονητής. Επίσης, θεωρώ ότι το επίπεδο του πρωταθλήματος είναι κατώτερο φέτος, πέρσι υπήρχαν καλύτερες ομάδες. Το πιο σημαντικό είναι ότι έχουμε αλλάξει εμείς σαν ομάδα, η αλλαγή έχει ξεκινήσει από τους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή".

Για το αν έχει κίνητρο να αγωνίζεται στη Γ’ Εθνική: "Πάντα υπάρχει κίνητρο όταν αγωνίζεσαι στον Άρη. Με το ίδιο κίνητρο θα πρέπει να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε και στον δεύτερο γύρο και να κερδίζουμε κάθε αγώνα".

Πόι: "Κίνητρο να αγωνίζεσαι στον Άρη"
Γεωργιάδης INTIME SPORTS

Γεωργιάδης: "Βαθμολογικά είμαστε ικανοποιημένοι"

Κι όσο για το Νίκο Γεωργιάδη αναλυτικά τόνισε

Για την μέχρι στιγμής πορεία του Άρηστο πρωτάθλημα: "Βαθμολογικά είμαστε ικανοποιημένοι, αλλά όσον αφορά το θέαμα χρειαζόμαστε βελτίωση".

Για το αν η διαφορά που έχει πάρει ο Άρηςστη βαθμολογία βοηθάει την ομάδα σε σχέση με πέρσι που κυνηγούσε στο μεγαλύτερο μέρος της σεζόν: "Είναι αναμφίβολα πολύ σημαντικό ότι έχουμε πάρει διαφορά. Πέρσι είχα έρθει τον Δεκέμβριο, η ομάδα ήταν πίσω και μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος μονίμως κυνηγούσαμε. Φέτος μπήκαμε από την αρχή μπροστά στη βαθμολογία, μας κυνηγάνε οι άλλες ομάδες και είναι πολύ δύσκολο για αυτές να ακολουθήσουν τον Άρη. Το βλέπουμε και από τους αντιπάλους μας που μας αντιμετωπίζουν γνωρίζοντας και οι ίδιο ότι είναι υποδεέστεροι".

Για τους λόγους που ο Άρηςδεν αποδίδει όπως αρκετοί θα περίμεναν: "Ο βασικός λόγος είναι ότι η ομάδα χτίστηκε σε ένα βράδυ. Από κει και πέρα όμως, δεν υπάρχουν όμως δικαιολογίες γιατί όλοι μας είμαστε έμπειροι παίκτες με ποιότητα και παραστάσεις από μεγαλύτερες κατηγορίες και πρέπει να γίνουμε ομάδα γρήγορα. Το πιο σημαντικό όμως πριν το καλό ποδόσφαιρο, ήταν να μαζέψουμε τους απαιτούμενους βαθμούς".

Για το αν θα βοηθήσει η διακοπή ώστε ο Άρηςνα αποδώσει καλύτερο ποδόσφαιρο: "Πιστεύω ότι για μας θα είναι μεγάλο συν, δεν θα έχουμε την πίεση του χρόνου. Δεν θα έχουμε και άγχος γιατί βαθμολογικά θα ξεκινήσουμε από το+10 και ίσως με ακόμα μεγαλύτερη διαφορά. Θα δώσουμε βάση στις προπονήσεις ώστε η ομάδα να προσφέρει εκτός από ουσία και θέαμα".

Για το αν σκέφτεται την επόμενη χρονιά: "Θα πρέπει πρώτα να εξασφαλίσουμε και μαθηματικά την άνοδο και μετά να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε και να κάνουμε σχέδια για του χρόνου".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ