ΑΡΗΣ

Πλήρης για το "3 στα 3" ο Άρης

Πλήρης για το "3 στα 3" ο Άρης
INTIME SPORTS

Ο Άρης ολοκλήρωσε δίχως προβλήματα τη μίνι προετοιμασία του για το παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων στο “Κλεάνθης Βικελίδης” (14/10, 16:00) με στόχο να κάνει το "3 στα 3".

Με στόχο να κάνει το "3 στα 3" ο Άρης ολοκλήρωσε τη μίνι προετοιμασία του για το παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ' Εθνικής με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων στο “Κλεάνθης Βικελίδης” (14/10, 16:00). Στα συν για τον Νίκο Αναστόπουλο Αναστόπουλο είναι ότι δεν αντιμετωπίζει κάποιο αγωνιστικό πρόβλημα έχοντας όλους τους ποδοσφαιριστές του στην διάθεσή του.

Η τελευταία προπόνηση του Άρη πραγματοποιήθηκε στο “Κλεάνθης Βικελίδης” υπό το φως των προβολέων και μετά το τέλος της ο τεχνικός του ανακοίνωσε την εικοσαμελή αποστολή του για το αυριανό (14/10) παιχνίδι με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων.

Οι εκλεκτοί του είναι οι: Τζινάρ, Σιδεράκης, Ραούλ Μπράβο, Πόι, Ν’ Λουντούλου, Γεωργιάδης, Τσουμάνης, Τάτος, Σαμαράς, Ρόβας, Καλογέρης, Καπνίδης, Κωνσταντινίδης, Καζναφέρης, Ντούνης, Μελισσάς, Παυλίδης, Κυβελίδης, Ντόγος και Μαζουλουξής.

Στα εκτός του αγωνιστικού τμήματος, οι Άγγελος Χαριστέας και Άρης Γρηγοριάδης δέχτηκαν κρούση για να εμπλακούν στον ΑΣ Άρης.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ