ΑΡΗΣ

Πιθανή μετάθεση του Άρης - Μπόκα

Πιθανή μετάθεση του Άρης - Μπόκα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Πιθανό είναι να μετατεθεί κατά μία εβδομάδα η φιλική αναμέτρησή του Άρη με την Μπόκα Τζούνιορς - προγραμματισμένη για 27 Σεπτέμβρη και ώρα 19:30 - ύστερα από σχετικό αίτημα που υπέβαλε η ομάδα του Μπουένος Άιρες.

Η μεγάλη φιλική αναμέτρηση του Άρη με την Μπόκα Τζούνιορς έχει προγραμματιστεί για την 27η Σεπτέμβρη και ώρα 19:30, αλλά είναι πιθανό να μετατεθεί κατά μία εβδομάδα.

Οι Αργεντινοί υπέβαλαν το σχετικό αίτημα μετάθεσης με τις δύο πλευρές να βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία. Ο λόγος είναι ότι οι "σενέισες" επιθυμούν να έρθουν στην Ελλάδα και τη Θεσσαλονίκη με την πρώτη τους ομάδα.

Αυτό θα είναι αδύνατο να γίνει στις 27 Σεπτέμβρη, καθώς η Μπόκα Τζούνιορς την Πέμπτη (28/9, 03:10) τα ξημερώματα αγωνίζεται στη Μεντόσα με αντίπαλο τη Ροσάριο Σεντράλ για το Κύπελλο Αργεντινής.

Την επόμενη εβδομάδα δεν έχει υποχρεώσεις καθώς υπάρχει διακοπή των πρωταθλημάτων λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων και μάλιστα η "αλμπισελέστε" φιλοξενεί αυτή του Περού (6/10, 02:30) για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2018 όσον αφορά στη γεωγραφική ζώνη της Νοτίου Αμερικής (στο "Bombonera" μάλιστα).

Το βέβαιο είναι ότι οι δύο πλευρές βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία, τα χρήματα για τα αεροπορικά εισιτήρια και τη διεξαγωγή του φιλικού έχουν αποσταλεί και μένει να διευθετηθεί η οριστική ημερομηνία διεξαγωγής του φιλικού.

Το μοναδικό πρόβλημα είναι ότι ο Άρης υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στις 4 του επόμενου μηνός (Οκτώβριος) για το Κύπελλο Ελλάδας στο μπάσκετ και είναι αδύνατο να συμπέσει με τη διεξαγωγή ποδοσφαιρικής (έστω και φιλικής) αναμέτρησης.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ