ΑΡΗΣ

Πήρε και τον Χιντασέλι

Πήρε και τον Χιντασέλι

Στην επίσημη ανακοίνωση της απόκτησης του 20χρονου Αλέξανδρου Χιντασέλι προχώρησε ο Άρης.

Ο Άρης προχώρησε στην επίσημη ανακοίνωση της απόκτησης του 20χρονου Αλέξανδρου Χιντασέλι. Ο 20χρονος επιθετικός που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στη Δόξα Δράμας, πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε ιδιωτικό συμφωνητικό για την φετινή χρονιά.

Πρόκειται για δεξιοπόδαρο ποδοσφαιριστή που κατά τη διάρκεια παρουσίας του στην πρώτη ομάδα της Δόξας Δράμας αγωνίστηκε σε όλες τις θέσεις της επίθεσης με την ίδια ευχέρεια.

Η ανακοίνωση στο επίσημο σάιτ του συλλόγου:

«Το Ποδοσφαιρικό Τμήμα του ΑΣ ΑΡΗ ανακοινώνει την απόκτηση του Αλέξανδρου Χιντασέλι. Ο 20χρονος μέσος (αγωνίζεται και στις δύο πλευρές), ο οποίος έκανε σήμερα το απόγευμα την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα μας στο «Δασυγένειο», γεννήθηκε στις 16/2/1994 στην πόλη Βορονές της Γεωργίας, έχει ύψος 1,76 και βάρος 70 κιλά.

Προηγούμενη ομάδα του ήταν η Δόξα Δράμας. Στην ομάδα της Ανατολικής Μακεδονίας αγωνίστηκε δύο σεζόν (2012-’13 και 2013-’14) και μετράει συνολικά 34 συμμετοχές».

Στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του Άρη ο Χιντασέλι τόνισε:
«Ήρθα σε μια ομάδα με μεγάλη δυναμική και χαίρομαι που θα φοράω τη φανέλα της. Ήδη έκανα την πρώτη γνωριμία με τον προπονητή και τους νέους συμπαίκτες μου. Θα κάνω τα πάντα για να βοηθήσω τον ΑΡΗ να πετύχει τους στόχους του, αλλά και να δικαιώσω αυτούς που πίστεψαν στις δυνατότητές μου».

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ