ΑΡΗΣ

Πέρασε από την Πτολεμαΐδα ο Άρης, 2-1 τον Εορδαϊκό

Πέρασε από την Πτολεμαΐδα ο Άρης, 2-1 τον Εορδαϊκό
Άρης, Τάτος INTIME SPORTS

Με δέκα παίκτες από το 36' και με εννέα από το 72' έμεινε ο Άρης στην Πτολεμαΐδα αλλά παρόλα αυτά κατάφερε να νικήσει με 2-1 τον Εορδαϊκό, για τη 12η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Γ' Εθνικής, και έκανε ένα ακόμα βήμα για την άνοδό του στη Football League.

Δεν έχει αντίπαλο στον 1ο όμιλο της Γ' Εθνικής ο Άρης. Η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου επικράτησε με 2-1 του Εορδαϊκού στην Πτολεμαΐδα για τη 12η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής, παρότι ολοκλήρωσε το παιχνίδι με εννέα ποδοσφαιριστές. Στο 36' ο Καζναφέρης δέχτηκε δεύτερη κίτρινη για χέρι και στο 72' ο Ν' Λουντούλου αντίκρισε δεύτερη κίτρινη.

Το σκορ για τους Θεσσαλονικείς άνοιξε στο 14' ο Τάτος με εύστοχο χτύπημα πέναλτι, ενώ το 0-2 έκανε στο 45' ο Ντούνης, ο οποίος κατέβασε τη μπάλα και με δυνατό σουτ από πάσα του Ρόβα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Οι γηπεδούχοι, που διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι στο 6', για μαρκάρισμα του Ιντζίδη στον Γιόνδη, μείωσαν σε 1-2 στο 60', με κεφαλιά του Μαυροματίδη.

Με τη νίκη της αυτή η ομάδα του Αναστόπουλου πέτυχε τη δέκατη φετινή της νίκη. Ένα 2-1 που ήρθε μετά από λασπομαχία και έσπασε το εντός έδρας αήττητο του Εορδαϊκού. Πλέον ο Άρης έφθασε τους 31 βαθμούς και παραμένει μόνος στην πρώτη θέση του 1ου ομίλου, δείχνοντας ότι είναι το απόλυτο φαβορί για την άνοδό του στη Football League όπως είναι και ο φετινός του στόχος. Το παιχνίδι διεξήχθη σε έναν κάκιστο αγωνιστικό χώρο αλλά και βαρύ από την βροχή. Παρόλα αυτά ο Άρης ξεκίνησε δυνατά, προειδοποίησε με ένα σουτ του Καλογέρη στο 6΄ και προηγήθηκε μετά το πέναλτι που κέρδισε στο 13΄σε χέρι αντιπάλου στην μικρή του περιοχή και εκτέλεσε εύστοχα ο Τάτος για το 0-1.

Ακολούθησε ένα άστοχο σουτ του Τσουμάνη για τον Άρη και για τον Εορδαϊκό ο Σιδεράκης με εκπληκτική απόκρουση απομάκρυνε τον κίνδυνο στο σουτ του Αμαραντίδη. Στο 36΄ αποβλήθηκε ο Καζναφέρης επειδή ανέκοψε με το χέρι αντεπίθεση του Εορδαϊκού και αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα. Παρόλα αυτά στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Ρόβας βρήκε μέσα στην περιοχή τον Ντούνη που με εξαιρετικό σουτ νίκησε τον Περπερίδη για δεύτερη φορά κάνοντας το 0-2.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Άρης έφτασε κοντά στο 0-3, αν και αγωνιζόταν με αριθμητικό μειονέκτημα, μετά από την ατομική προσπάθεια του Τάτου στο 54΄ και την μπάλα από την κεφαλιά του Καπνίδη να πέρασε ελάχιστα αουτ από το οριζόντιο δοκάρι του Περπερίδη. Οι γηπεδούχοι ακολούθως είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού και στην πρώτη τους αξιόλογη ευκαιρία μείωσαν στο 60΄σε 1-2 με την κεφαλιά του Μαυροματίδη. Τέλος στο 72΄ ο Ν΄ Λουντούλου που αγωνίστηκε στο δεύτερο μέρος ως δεξί μπακ ανέτρεψε τον Κουλίδη και αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα με αποτέλεσμα ο Άρης να μείνει με 9 ποδοσφαιριστές όπως και τελείωσε το παιχνίδι.

Παρά την πίεση οι παίκτες του Άρη άντεξαν για το επόμενο 20λεπτο και κατάφεραν να πανηγυρίσουν ένα ακόμα τρίποντο, το 10ο στο φετινό πρωτάθλημα.

Eoρδαϊκός (Δημήτρης Σιαπανίδης): Περπερίδης, Πασχαλίδης, Συμεωνίδης, Λιάμης (87΄Ρέββας), Κλάζογλου, Κουλίδης, Σερσεμής, Αμαραντίδης (80΄Ακριτίδης), Γιόνδης, Χαραλαμπίδης, Μαυροματίδης.

Άρης (Νίκος Αναστόπουλος): Σιδεράκης, Καλογέρης, Τσουμάνης, Ρόβας, Μελισσάς, Ιντζίδης, Καζναφέρης, Ν' Λουντούλου, Καπνίδης (70' Κυβελίδης), Τάτος (74' Σαμαράς), Ντούνης (46' Πόι).

Πατήστε εδώ και δείτε βαθμολογίες από όλα τα πρωταθλήματα στην Ελλάδα, αλλά και στον κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ