ΑΡΗΣ

Πέρασε από την Καλαμαριά ο Άρης, 2-0 τον Απόλλωνα

Πέρασε από την Καλαμαριά ο Άρης, 2-0 τον Απόλλωνα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Άρης πέρασε από την Καλαμαριά, επικρατώντας με 2-0 του Απόλλωνα χάρη στα γκολ των Καπνίδη και Ντούνη, και διατήρησε τη διαφορά των 13 βαθμών από τη Δόξα Δράμας.

Δύο γκολ των Αντώνη Καπνίδη και Μάρκου Ντούνη, ήταν αρκετά για να δώσουν στον Άρη τη νίκη επί του Απόλλωνα Καλαμαριάς, εκτός έδρας με 2-0, και να διατηρήσει τη διαφορά των 13 βαθμών από τη δεύτερη Δόξα Δράμας (νίκησε με 2-1 τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης), στον 1ο όμιλο της Γ' Εθνικής, του οποίου την κούρσα οδηγεί.

Οκτώ λεπτά μετά την έναρξη της αναμέτρησης στον πολύ βαρύ αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Καλαμαριάς, ο Νταμαρλής παραλίγο να πετύχει με κεφαλιά το αυτογκόλ, μετά από λανθασμένη του εκτίμηση. Ωστόσο ο Κωνσταντίνου αντέδρασε σωστά και απομάκρυνε εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Καπνίδης και Τάτος, στο 11' και στο 31', επιχείρησαν με κεφαλιά να παραβιάσουν την εστία του Κωνσταντίνου, δίχως αποτέλεσμα όμως. Σε ένα πρώτο 45λεπτο όπου οι ποδοσφαιριστές του Άρη είχανε παράπονα για αποφάσεις του διαιτητή, Σημαιάκη ενώ οι γηπεδούχοι προσπάθησαν κυρίως από στημένες φάσεις να απειλήσουν χωρίς όμως να ανησυχούν ιδιαίτερα τον Σιδεράκη.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι "κίτρινοι" άνοιξαν το σκορ στο 58΄, όταν ο Κόκε εκτέλεσε το φάουλ, ο Καπνίδης έπιασε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Κωνσταντίνου. Οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν και στο 64΄ ο Ντούνης έπιασε το σουτ από τη μικρή περιοχή, αμαρκάριστος, και διπλασίασε τα τέρματα του Άρη, διαμορφώνοντας το τελικό 0-2.

Ο ρυθμός στη συνέχεια έπεσε με τον Άρη να διατηρεί με ευκολία το υπέρ του 2-0 μέχρι το τέλος της αναμέτρησης. χωρίς να απειληθεί από τους γηπεδούχους.

ΑΠΟΛΛΩΝ: Κωνσταντίνου, Μούχαλης, Τσαούσης, Νταμαρλής, Μωυσίδης, Γιαξής (63΄Ζαννέτου), Πάλλα, Τσουκάνης, Κανούλας, Γεωργίου (73΄Μήτσικας), Ευσταθίου

ΑΡΗΣ: Σιδεράκης, Γεωργιάδης, Κόκε (76΄Μελισσάς), Τσουμάνης, Σαμαράς, Ιντζίδης, Καζναφέρης, Ν΄Λουντούλου (70΄Πόι), Καπνίδης (82΄Κυβελίδης), Τάτος, Ντούνης

Τα αποτελέσματα του 1ου ομίλου

Απόλλων Κρύας Βρύσης-Εθνικός Αγιονερίου 1-2

Βυζάντιο Κοκκινοχώματος-Καμπανιακός 2-1

ΑΠΕ Λαγκαδά-Ηρακλής Αμπελοκήπων 4-3

Θύελλα Φιλώτα-Εορδαϊκός 2-0

Νέστος Χρυσούπολης-ΑΟ Καβάλα 3-1

Δόξα Δράμας-Εθνικός Αλεξ. 2-0

Απόλλων Καλαμαριάς-Άρης 0-2

Έβρος Σουφλίου-Εθνικός Σερρών 3-0 α.α.

Ρεπό: Κοζάνη

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ