ΑΡΗΣ

Πάτησε Βέλγιο ο Διούδης

Πάτησε Βέλγιο ο Διούδης
INTIME SPORTS

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η ολοκλήρωση της μεταγραφής του Σωκράτη Διούδη από τον Άρη στην Κλαμπ Μπριζ με τον 21χρονο διεθνή τερματοφύλακα να βρίσκεται ήδη στο Βέλγιο.

Στο Βέλγιο βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα ο Σωκράτης Διούδης με σκοπό να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του από τον Άρη στην Κλαμπ Μπριζ. Ο 21χρονος διεθνής τερματοφύλακας ταξίδεψε το μεσημέρι από το αεροδρόμιο «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» της Θεσσαλονίκης αρχικά για αυτό του Βελιγραδίου και από εκεί των Βρυξελλών από όπου ταξίδεψε για το Μπριζ.

Ο Διούδης είναι προγραμματισμένο να περάσει από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις την Τρίτη, για τον λόγο ότι αύριο στο Βέλγιο είναι αργία, και ακολούθως να βάλει την υπογραφή του.

Το συμβόλαιο που θα υπογράψει με την Κλαμπ Μπριζ, την δευτεραθλήτρια Βελγίου, θα είναι για τρία χρόνια και όλα δείχνουν πως θα βρίσκεται στον πάγκο στο παιχνίδι της πρεμιέρας την Παρασκευή με την Μπέβερεν εκτός έδρας.

Κι αν η απώλεια του Διούδη μόνο σημαντική θα είναι στο ρόστερ του Άρη της νέας αγωνιστικής περιόδου, με τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη να καλείται να καλύψει το κενό του, η διοίκηση της ΠΑΕ περιμένει την προκαταβολή που θα της δώσει οικονομική ανάσα.

Χρήματα που θα της επιτρέψουν να κινηθεί μεταγραφικά, για να καλύψει τα κενά που έχουν δημιουργηθεί από τις απώλειες ποδοσφαιριστών όλες αυτές τις τελευταίες μέρες.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ