ΑΡΗΣ

Πάτησε "γκάζι" ο Άρης, 3-0 τον Ηρακλή Αμπελοκήπων

Πάτησε "γκάζι" ο Άρης, 3-0 τον Ηρακλή Αμπελοκήπων
Άρης, Κυβελίδης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Άρης επικράτησε 3-0 εκτός έδρας του Ηρακλή Αμπελοκήπων, συνεχίζοντας την πορεία ανόδου στη Football League. Σοβαρές ζημιές στο δημοτικό γήπεδο, που λίγο έλειψαν να οδηγήσουν στην αναβολή της αναμέτρησης.

Παρά την αγωνιστική απραξία εξαιτίας των δύο σερί αναβολών στη Γ' Εθνική ο Άρης, συνέχισε στον ίδιο... δρόμο, σε αυτόν των νικηφόρων αγώνων. Το μεσημέρι του Σαββάτου (13/2) οι "κίτρινοι" του Νίκου Αναστόπουλου επικράτησαν 3-0 εκτός έδρας του Ηρακλή Αμπελοκήπων, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου.

Ο Άρης άνοιξε το σκορ στο 5ο λεπτό με κεφαλιά του Ιντζίδη, ύστερα από χτύπημα φάουλ του Τάτου. Στο 12' ήρθε και δεύτερο γκολ για τους Θεσσαλονικείς. Ο Κόκε έβγαλε τη σέντρα στην καρδιά της αντίπαλης άμυνας και ο Κυβελίδης (κεντρική φωτ.) με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Πάτησε "γκάζι" ο Άρης, 3-0 τον Ηρακλή Αμπελοκήπων
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το τελικό 3-0 σημειώθηκε στο 71' με τον Καλογέρη, ο οποίος πάνω στη γραμμή έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα, μετά από προσπάθεια και σουτ του Κυβελίδη, που σταμάτησε στο δοκάρι του Ζιάκα. Σημειώνεται ότι τα ξημερώματα προκλήθηκαν ζημιές στο γήπεδο που θα γινόταν το ματς.

Πάτησε "γκάζι" ο Άρης, 3-0 τον Ηρακλή Αμπελοκήπων
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Άγνωστοι εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο και σκόρπισαν στο χορτάρι δεκάδες καρφιά, έσκισαν τα δίχτυα ενώ σε κάποια σημεία προκάλεσαν φθορές και στον χλοοτάπητα. Τελικά ο διαιτητής Δημητριάδης (Χαλκιδικής) επέτρεψε τη διεξαγωγή της αναμέτρησης, που βρήκε νικητές τους "κίτρινους".

Πάτησε "γκάζι" ο Άρης, 3-0 τον Ηρακλή Αμπελοκήπων
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Ν. Παπανώτας): Ζιάκας, Βόδδου, Παπαδόπουλος, Κραγίόπουλος, Παναγιωτίδης, Παπαδημητρίου, Λιόνης, Σάρρος (75΄Σάρρος), Χιονίδης (43΄Ζιγκερίδης), Σαμπιασβίλι, Μαυρίδης

ΑΡΗΣ (Ν. Αναστόπουλος): Σιδεράκης, Γεωργιάδης (71΄Βουτσιάς), Ιντζίδης, Σαμαράς, Τσουμάνης, Ρόβας (60΄Καλογέρης), Τάτος, Πόι, Ντούνης, Κόκε (73΄Ν΄Λουντούλου), Κυβελίδης

Η βαθμολογία του ομίλου:

1. Άρης 52

2. Νέστος Χρυσούπολης 42

3. Δόξα Δράμας 36

4. Καβάλα 32

5. Απόλλων Καλαμαριάς 30

6. Εορδαϊκός 28

7. Βυζάντιο Κοκκινοχώματος 27

8. Εθνικός Αγιονερίου 26

9. Καμπανιακός 25

10. Λαγκαδάς 23

11. Κοζάνη 22

12. Εθνικός Αλεξανδρούπολης 21

13. Ηρακλής Αμπελοκήπων 21

14. Απόλλων 1960 20

15. Θύελλα Φιλώτα 18

16. Έβρος Σουφλίου 11

17. Εθνικός Γαζώρου 5

* Ο Εθνικός Γαζώρου έχει αποβληθεί από το Πρωτάθλημα με απόφαση της ΠΕ/ΕΠΟ.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ