ΑΡΗΣ

Πασσιαλής: "Μένει η πίκρα..."

Πασσιαλής: "Μένει η πίκρα..."
INTIME SPORTS

Ο Νίκος Πασσιαλής ξεκαθάρισε πως η ισοπαλία με τον Ολυμπιακό άφησε πικρή γεύση στους παίκτες του Άρη αλλά ταυτόχρονα δήλωσε ευχαριστημένος από την προσπάθεια των "κιτρίνων".

"Δυστυχώς για δεύτερο σερί ματς δεν γευτήκαμε τη χαρά της νίκης. Μας μένει η πίκρα της ισοπαλίας, αλλά μετράει και η καλή μας εμφάνιση. Παίξαμε δύο αγωνιστικές με τις δύο κατά τεκμήριo καλύτερες ομάδες.

Είχαμε σε ένα κρίσιμο σημείο του παιχνιδιού έλλειψη ρυθμού. Μας στοίχισε αυτό και αυτό το εκμεταλλεύτηκε ο Ολυμπιακός και μας ισοφάρισε.

Είμαστε ευχαριστημένοι από την προσπάθεια και από την εικόνα των φιλάθλων μας", τόνισε ο Έλληνας τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου.

Για την δική του παρουσία και του Δημήτρη Μπουγιουκλή τόνισε: "Ερχόμενοι στην ομάδα θέλαμε να διαφοροποιήσουμε τη νοοτροπία και την αυτοπεποίθησή της. Ήταν πλασματική η εικόνα και η θέση της πριν".

Για την παρουσία τριών μέσων σχολίασε: "Παίζουμε με τρεις χαφ που μπορούν να κρατήσουν μπάλα και να την κυκλοφορήσουν. Πιστεύω ότι στα επόμενα ματς να είμαστε πιο δημιουργικοί και αποτελεσματικοί. Μας ικανοποιούν οι καλές εμφανίσεις. Στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει τύχη. Τα αποτελέσματα θα έρθουν με φυσιολογικό τρόπο μέσα από τη βελτίωσή μας".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ