ΑΡΗΣ

Πασιαλής: "Να κερδίζουμε και τους διαιτητές"

Πασιαλής: "Να κερδίζουμε και τους διαιτητές"
INTIME SPORTS

Ο Άρης πρέπει να παίζει παραπάνω για να κερδίζει και τους διαιτητές σύμφωνα με τον τεχνικό της ομάδας κ. Πασιαλή. Τι είπε για το γκολ του Ατρομήτου και τον νέο προπονητή Λούκας Αλκαράθ

Ο Άρης πρέπει να παίζει παραπάνω για να κερδίζει και τους διαιτητές σύμφωνα με τον τεχνικό της ομάδας κ. Πασιαλή.

Ο προπονητής της ομάδας της Θεσσαλονίκης ανέφερε πως στο γκολ του Σκόνδρα υπάρχει χέρι, ενώ σε ότι αφορά τον νέο προπονητή Λούκας Αλκαράθ ανέφερε πως ίσως είναι κίνητρο για τους παίκτες να αγωνίζονται περισσότερο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Πασιαλής μετά τον αγώνα με τον Ατρόμητο:

" Ξέραμε ότι είναι πολύ κρίσιμο το παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Μπήκαμε καλά στο γήπεδο, ήμασταν καλοί στο πρώτο ημίχρονο, είχαμε δυνάμεις, πάθος, προηγήθηκαμε, τρέξαμε. Στο δεύτερο μέρος παρά τις οδηγίες για να πιέσουν ψηλά οι παίκτες τον Ατρόμητο, στο μισό γήπεδο, το άγχος των βαθμών και η βαθμολογική θέση τους οδήγησε ασυναίσθητα να γυρίσουν πίσω.

Δεχτήκαμε ένα γκολ στο 89' από στημένη φάση, για την οποία με ενημέρωσαν ότι υπάρχει και χέρι και φάουλ. Δυστυχώς αντί να πανηγυρίσουμε για τους τρεις βαθμούς, πήραμε έναν βαθμό και πλέον η συνέχεια είναι πιο δύσκολη. Υπάρχουν ακόμα παιχνίδια. Δεν χάθηκε τίποτα, ειδικά αν η ομάδα παίζει με το ίδιο πάθος, όσο κι αν κάποιοι το θέλουν, δεν θα κινδυνέψει".

Για την παρουσία του νέου προπονητή του Άρη Λούκας Αλκαράθ στις σουίτες του "Κλεάνθης Βικελίδης" είπε: " Ίσως να είναι ένα επιπλέον κίνητρο για τους παίκτες να προσπαθήσουν λίγο περισσότερο, χωρίς να έχουμε εμείς παράπονο στο διάστημα που δουλεύουμε με τα παιδιά. Υπάρχουν δύο ματς για το τέλος του πρώτου γύρου και πρέπει να πάρει βαθμούς η ομάδα, να κλείσει στους 14-15 βαθμούς. Παλεύουμε για την παραμονή, για να μην κινδυνέψουμε".

Για την διαιτησία τέλος σχολίασε: " Είναι παλιό το φαινόμενο. Ο Άρης εδώ και πολλά χρόνια δεν περιμένει βοήθεια από τη διαιτησία, πρέπει να παίζουμε παραπάνω για να κερδίζουμε και τους διαιτητές".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ