ΑΡΗΣ

Πασιαλής: "Μας δίνει κουράγιο το αποτέλεσμα"

Πασιαλής: "Μας δίνει κουράγιο το αποτέλεσμα"
INTIME SPORTS

Ο Νίκος Πασιαλής δήλωσε ικανοποιημένος από την ισοπαλία στο ΟΑΚΑ και ξεκαθάρισε πως ο Άρης δεν έχει να φοβηθεί τίποτα με εμφανίσεις σαν αυτή κόντρα στον Παναθηναϊκό.

"Είμαστε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για μας, γνωρίζαμε τη δυναμικότητα του αντιπάλου, αλλά δεν του επιτρέψαμε να κάνει το παιχνίδι του.

Ήμασταν πιο επικίνδυνοι εμείς στις τελικές μας προσπάθειες. Δεχτήκαμε γκολ από αμφισβητούμενη φάση, που σηκώνει πολλή συζήτηση.

Αυτό το αποτέλεσμα μας δίνει κουράγιο για την συνέχεια, ο Άρης δεν έχει να φοβηθεί τίποτα με τέτοιες εμφανίσεις", τόνισε αρχικά στη συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός των "κιτρίνων" αναφορικά με τον βαθμό της ισοπαλίας που απέσπασε η ομάδα του κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Σε ερώτηση για τα νεαρά παιδιά που ήρθαν από την Κ20, την δική του ομάδα, απάντησε: "Δούλεψα αρκετά μαζί τους, ξέρω τις δυνατότητες του κάθε παίκτη από την Κ20 με μεγάλη λεπτομέρεια. Αν αναφέρεστε στον Γιαννιώτα, θα πω ότι έχει μέλλον μπροστά του και με τέτοιες εμφανίσεις θα κάνει καριέρα".

Για το διάστημα παρουσίας του στην τεχνική ηγεσία του Άρη τις τελευταίες δύο εβδομάδες, μαζί με τον Δημήτρη Μπουγιουκλή, τόνισε: "Προσπαθήσαμε να αλλάξουμε τη νοοτροπία, το κλίμα της ομάδας, ο Παναθηναϊκός δεν είναι τυχαία ομάδα, αν του δώσεις χώρο θα κάνει ζημιά. Βγήκαμε στη κόντρα, είχαμε ευκαιρίες να τελειώσουμε με ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο".

Σε ερώτηση για το τι θα απαντήσει αν του γίνει πρόταση να παραμείνει στην ανδρική ομάδα του Άρη απάντησε: "Θα υπάρχει άνθρωπος που θα του γίνει πρόταση να αναλάβει τον Άρη και να πει όχι; Είναι τιμή να είμαι προπονητής σε αυτή την ομάδα".

Κι όσο για το άσχημο κλίμα όταν ανέλαβε μαζί με τον Δημήτρη Μπουγιουκλή κι αν ευθύνεται ο Μάκης Κατσαβάκης σχολίασε: "Πολλές φορές το κλίμα χαλάει και από τα αποτελέσματα. Κάποιοι παίκτες νιώθουν αδικημένοι, δεν χρειάζεται και πολύ για να χαλάσει το κλίμα σε μια ομάδα".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ