ΑΡΗΣ

Πασιαλής: "Ήττα, ντροπή για τον σύλλογο"

Πασιαλής: "Ήττα, ντροπή για τον σύλλογο"
INTIME SPORTS

Ως ήττα ντροπή για τον Άρη χαρακτήρισε το βαρύ 0-4 από τον Πανθρακικό ο Νίκος Πασιαλής, κάνοντας επίσης λόγο για μία από τις χειρότερες στιγμές της ζωής του.

"Πρέπει να πω ότι είμαι στενοχωρημένος. Είναι ήττα ντροπή για τον σύλλογο. Η ομαδα εχει αδυναμίες, αλλα και μεγάλη ατυχία.

Δεχτήκαμε γκολ στο πρώτο λεπτο, ήρθε η κόκκινη κάρτα νωρίς και στο δεύτερο γκολ τελείωσαν όλα.

Πρέπει να προσπαθήσουμε να το ξεχάσουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, να βάλουμε τα πράγματα κάτω τα πράγματα, να δούμε τι μπορούμε να αλλάξουμε.

Πονάω πολύ την ομάδα, είμαι πολλά χρόνια στον Άρη και αυτό που έζησα σήμερα είναι από τις χειρότερες στιγμές της ζωής μου. Κάτι πρέπει να γίνει πολύ γρήγορα για να συνέλθει η ομάδα", τόνισε χαρακτηριστικά στη συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός των "κιτρίνων".

Σε ερώτηση για το αν είχαν άγχος οι ποδοσφαιριστές του απάντησε πως: "Άγχος δεν μπορώ να πω ότι έχει η ομάδα… Πιστεύω ότι είναι θέμα χρόνου για τους νεαρούς παίκτες να αποκτήσουν εμπειρία στην κατηγορία, να βελτιωθούν, να δουλέψουν σκληρότερα και να σηκώσουν το βάρος της φανέλας του Άρη, είναι βαριά η φανέλα.

Περιμένουμε περισσότερα από τους παλιούς παίκτες. Δεν μπορούμε να τα περιμένουμε όλα από τους νέους, μας έλειψε ο Γιαννιώτας σήμερα που δίνει ταχύτητα σε όλη την ομάδα.

Οι έμπειροι παίκτες πρέπει να δώσουν περισσότερα για να μπορέσει η ομάδα να προχωρήσει".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ