ΑΡΗΣ

Πασιαλής: "Δικαιώθηκαν οι προσπάθειες των παικτών"

Πασιαλής: "Δικαιώθηκαν οι προσπάθειες των παικτών"
Πασιαλής

Για δικαίωση των παικτών του μετά τη νίκη επί της Βέροιας έκανε λόγο ο προπονητής του Άρη Νίκος Πασιαλής.

Ο Αρης νίκησε την Βέροια 2-1 στην αναμέτρηση των δύο ομάδων στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Σούπερλιγκ και ο προπονητής των "κιτρινόμαυρων" Νίκος Πασιαλής έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του.

Τόνισε ότι η διαιτησία δεν επηρέασε το αποτέλεσμα και ότι ο Άρης είναι μία ομάδα που αδικείται χρόνια από τις αποφάσεις διαιτητών. Αναλυτικά όσα είπε ο Νίκος Πασιαλής:

" Γνωρίζαμε από την αρχή ότι ήταν δύσκολο το παιχνίδι που είχαμε να παίξουμε με τη Βέροια και έγινε ακόμα δυσκολότερο μετά το γκολ που δεχτήκαμε στο πρώτο λεπτό. Δεν μπορώ να μη δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά για την απόδοση και την συγκινητική προσπάθεια που έκαναν, αλλά και στη μεγάλη στήριξη που είχαμε από τους φιλάθλους.

Πιστεύω ότι δικαιώθηκαν οι προσπάθειες των παιδιών. Πήραμε ένα τρίποντο που το θέλαμε και το ζητούσαμε εδώ και πολλές Κυριακές και που μας δίνει δύναμη για τη συνέχεια του πρωταθλήματος", ήταν η αρχική τοποθέτηση του Πασιαλή.

Αναφορικά με τη διαιτησία ο τεχνικός του Άρη σχολίασε: " Δεν έχω σαφή άποψη για τις κίτρινες κάρτες, αλλά δεν μπορώ να το αφήσω στην άκρη. Είναι φυσιολογικό κάποιες ομάδες να διαμαρτύρονται για τη διαιτησία. Και εμείς την περασμένη και την προπερασμένη Κυριακή παίξαμε με 10 παίκτες και δεχτήκαμε δύο πέναλτι, είναι πράγματα που γίνονται. Δεν πιστεύω όμως ότι ήταν τόσο καταδικαστική η διαιτησία για τη Βέροια".

Σε ερώτηση από ανθρώπους της Βέροιας για το ότι το δεύτερο γκολ του Άρη ήταν οφσάιντ επεσήμανε: " Δεν έχω άποψη. Είμαστε μια ομάδα που εδώ και πάρα πολλά χρόνια διαμαρτυρόμαστε για τη διαιτησία. Ο Άρης δεν είναι ευνοημένη ομάδα από τη διαιτησία. Αν υπάρχουν μερικές ομάδες που είναι ευνοημένες από τη διαιτησία αυτές είναι άλλες και όχι εμείς".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ