ΑΡΗΣ

Πασιαλής: "Να μας αφήσουν να παίξουμε ποδόσφαιρο"

Πασιαλής: "Να μας αφήσουν να παίξουμε ποδόσφαιρο"
INTIME SPORTS

Αιχμές άφησε ο τεχνικός του Άρη Νίκος Πασιαλής μετά το τέλος του αγώνα με τον Λεβαδειακό λέγοντας χαρακτηριστικά πως "κάποιοι πρέπει να μας αφήσουν να παίξουμε ποδόσφαιρο"

Αιχμές άφησε ο τεχνικός του Άρη Νίκος Πασιαλής μετά το τέλος του αγώνα με τον Λεβαδειακό λέγοντας χαρακτηριστικά πως "κάποιοι πρέπει να μας αφήσουν να παίξουμε ποδόσφαιρο".

Επίσης αναφέρθηκε στην αποβολή του Γκέσιου τονίζοντας πως η κίτρινη κάρτα που δέχθηκε ήταν αυστηρή, αλλά και στην στήριξη των φίλων της ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε ο Νίκος Πασιαλής: " Κάποιοι πρέπει να μας αφήσουν να παίξουμε ποδόσφαιρο" δήλωσε χαρακτηριστικά ο τεχνικός του Αρη και πρόσθεσε:

" Το πέναλτι είναι αμφισβητούμενη φάση και η δεύτερη κίτρινη κάρτα ήταν πολύ αυστηρή. Στο τέλος ο διαιτητής κράτησε μόλις 3 λεπτά καθυστερήσεις. Ενώ είχαμε έξι αλλαγές και πολλές καθυστερήσεις από τραυματισμούς και κράμπες, ο διαιτητής κράτησε μόλις λεπτά καθυστερήσεις".

Κι όσο για την εκπληκτική παρουσία των οπαδών του Άρη στην Λιβαδειά ο τεχνικός του Άρη είπε: " Χρειαζόμαστε τη στήριξη του κόσμου, τον θέλουμε κοντά μας. Είναι μία δύσκολη χρονιά, δεν θα υπάρξει εύκολο παιχνίδι από εδώ και πέρα. Πρέπει να κάνουμε συνεχόμενες νίκες από εδώ και πέρα για να ξεφύγουμε από το τέλος της βαθμολογίας".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ