ΑΡΗΣ

Παρών ο Πόι στην Δράμα

Παρών ο Πόι στην Δράμα
INTIME SPORTS

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η προπόνηση των ποδοσφαιριστών του Άρη, με τον Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς να ρίχνει το βάρος πάνω στο κομμάτι της τακτικής και στις στημένες φάσεις και τον Μάουρο Πόι να δίνει το παρών.

Η προπόνηση των ποδοσφαιριστών του Άρη ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα, με τον Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς να ρίχνει το βάρος πάνω στο κομμάτι της τακτικής και στις στημένες φάσεις και τον Μάουρο Πόι να δίνει το παρών.

Η προπόνηση έγινε το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου στα πλαίσια της συνέχειας της προετοιμασίας για το μεθαυριανό παιχνίδι της Κυριακής με την Δόξα Δράμας στο γήπεδο της Δόξας Δράμας, στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής του 1ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής.

Ο Μαυροβούνιος τεχνικός της ομάδας δούλεψε πάνω στο κομμάτι της τακτικής και στις στημένες φάσεις) ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα, αφού ο Μάουρο Πόι συμμετέχει από χθες στο κανονικό πρόγραμμα. Ο αρχηγός του Άρη θεωρείται δεδομένο ότι θα είναι στο βασικό σχήμα.

Απών για τον Ντομπρασίνοβιτς ο τραυματίας Βάσκο Φερνάντες που από τις αρχές της εβδομάδας ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης. Εκτός πλάνων εκτός του Πορτογάλου κεντρικού αμυντικού είναι και ο τιμωρημένος Δημήτρης Σουνάς.

Το Σάββατο, το πρόγραμμα περιλαμβάνει πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο» και μετά την ολοκλήρωσή της θα ανακοινωθεί η αποστολή του αγώνα με την ομάδα της Ανατολικής Μακεδονίας που θα αναχωρήσει το απόγευμα για τη Δράμ

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ