ΑΡΗΣ

Παρουσιάζει τη συνεργασία με Stoiximan ο Άρης

Παρουσιάζει τη συνεργασία με Stoiximan ο Άρης
Άρης, Stoiximan

Την προσεχή Δευτέρα (23/11) το ποδοσφαιρικό τμήμα του Άρη θα παρουσιάσει τη συνεργασία του με τον κεντρικό του χορηγό, Stoiximan.gr. Η ανακοίνωση που εξέδωσε η ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Tην επίσημη έναρξη της χορηγικής τους συνεργασίας θα παρουσιάσουν τη Δευτέρα (23/11) από κοινού το ποδοσφαιρικό τμήμα του Άρη και η Stoiximan.gr. Τους "κίτρινους" θα εκπροσωπήσει ο επικεφαλής Θόδωρος Καρυπίδης, ενώ την κορυφαία ελληνική εταιρεία διαδικτυακού στοιχήματος οι Γιάννης Σπανουδάκης (μέλος του Δ.Σ.), Γιώργος Κυπραίος (υπεύθυνος χορηγιών) και Πάνος Κωνσταντόπουλος (διευθυντής marketing και επικοινωνίας).

Η ανακοίνωση: " Ο επικεφαλής του Ποδοσφαιρικού Τμήματος του ΑΡΗ, Θόδωρος Καρυπίδης και η εταιρεία Stoiximan.gr θα παραχωρήσουν κοινή συνέντευξη Τύπου την Δευτέρα 23/11 στις 13:00 στην αίθουσα Τύπου του Κλεάνθης Βικελίδης. Την εταιρεία Stoiximan.gr στη συνέντευξη Τύπου θα εκπροσωπήσουν οι Γιάννης Σπανουδάκης (μέλος του Δ.Σ.), Γιώργος Κυπραίος (υπεύθυνος χορηγιών) και Πάνος Κωνσταντόπουλος (διευθυντής marketing και επικοινωνίας)".

Υπενθυμίζεται ότι η εταιρεία Stoiximan.gr αποτελεί τον κεντρικό χορηγό και άλλων ομάδων, όπως του Ολυμπιακού, του Αστέρα Τρίπολης, του Πλατανιά και του Πανθρακικού, της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, των Εθνικών ομάδων πόλο ανδρών και γυναικών, των Εθνικών ομάδων στο βόλεϊ, ενώ έχει " υιοθετήσει" αρκετούς αθλητές στην προσπάθειά τους να βρεθούν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, ανάμεσα στους οποίους ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Κατερίνα Στεφανίδη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μέγας χορηγός το Stoiximan.gr σε Βέροια, Πανθρακικό ...

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Καρυπίδης: Σημαντικό για τη Βέροια η στήριξη του ... - Sport24

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ