ΑΡΗΣ

Παρελθόν ο Κάλλας με απόφαση του Ερασιτέχνη!

Παρελθόν ο Κάλλας με απόφαση του Ερασιτέχνη!
Κάλας INTIME SPORTS

Τέλος στη συνεργασία με τον επιχειρηματία Άλεξ Κάλλας έβαλε ο Ερασιτέχνης Άρης όπως έγινε γνωστό το πρωί της Παρασκευής (21/8).

Σε αναζήτηση χρηματοδότη βρίσκεται πλέον ο Άρης. Η Ερασιτεχνική ουσιαστικά έδιωξε τον Άλεξ Κάλλας και πλέον αναζητεί τον διάδοχο που θα ηγηθεί των κίτρινων. Μάλιστα την Κυριακή έχει προγραμματιστεί Γενική Συνέλευση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΣ ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ μετά τη τελευταία αρνητική εξέλιξη του ποδοσφαιρικού τμήματος ομόφωνα αποφασίζουμε την άρση συνεργασίας του εφόρου Άλεξ Κάλλας και του συνεργάτη του, Δημήτρη Καλαϊτζίδη .

Επίσης, το Διοικητικό Συμβούλιο γνωστοποιεί ότι αίρει την εμπιστοσύνη προς το νομικό τμήμα εκπροσώπησης κ. Ε. Χατζηιωάννου και Κ. Παπαδόπουλο.

Ο ΑΡΗΣ θα δικαιωθεί κόντρα στην ενάντια καταστρατήγηση των θεσμών".

Και η ανακοίνωση για την Γενική Συνέλευση:

"Πρόσκληση Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των μελών του Α.Σ.ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Της 23/08/2015

Καλούνται τα μέλη του Α.Σ.ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ σύμφωνα με το καταστατικό σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση που θα γίνει στις 23/08/2015 ημέρα Κυριακή και ώρα 19:00 στο κλειστό γυμναστήριο του Κλεάνθης Βικελίδης κάτω από τη Θύρα 3.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα μέλη του Συλλόγου που είναι ταμειακώς τακτοποιημένα και έχουν καταβάλει και την συνδρομή του μηνός Αυγούστου 2015.

Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γενική Συνέλευσης θα επαναληφθεί τη Δευτέρα 24/08/2015 στο ίδιο μέρος την ίδια ώρα. Απαρτία θα θεωρηθεί όσα μελή και αν παραστούν από τα ταμειακώς τακτοποιημένα".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ