ΑΡΗΣ

Παραμένει εκτός ο Σταυρόπουλος

Παραμένει εκτός ο Σταυρόπουλος
INTIME SPORTS

Με απόντες τους Ηλία Σταυρόπουλο και Δημήτρη Γκίνο συνεχίστηκε η προετοιμασία του Άρη με διπλό ραντεβού του Δημήτρη Καλαϊτζίδη με τους ποδοσφαιριστές του.

Με διπλό ραντεβού του Δημήτρη Καλαϊτζίδη με τους ποδοσφαιριστές του και απόντες τους Ηλία Σταυρόπουλο και Δημήτρη Γκίνο συνεχίστηκε η προετοιμασία του Άρη.

Το πρωί ασκήσεις ενδυνάμωσης και πρόληψης τραυματισμών στο γυμναστήριο του «Κλεάνθης Βικελίδης» και το απόγευμα προπόνηση με ασκήσεις τακτικής στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου.

Ο Σταυρόπουλος, που υπέστη διάστρεμμα στην ποδοκνημική στην αναμέτρηση της προηγούμενης Κυριακής με την Θύελλα Φιλώτα, για δεύτερη συνεχόμενη μέρα ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας.

Ο 19χρονος πλάγιος επιθετικός αναμένεται από μεθαύριο Παρασκευή (03/10) να αρχίσει σταδιακά να μπαίνει στο κανονικό πρόγραμμα.

Να σημειωθεί ότι από τη σημερινή προπόνηση απουσίαζε ο Δημήτρης Γκίνο, ο οποίος –ως γνωστόν- έχει κληθεί στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα U-21 της Αλβανίας (ο 20χρονος μέσος της ομάδας μας θα επιστρέψει στις 8 Οκτωβρίου).

Αύριο, Πέμπτη, το πρόγραμμα του τεχνικού του Άρη περιλαμβάνει απογευματινή προπόνηση στο «Δασυγένειο».

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ