ΑΡΗΣ

Παραιτήθηκε ο Γαλανός

Παραιτήθηκε ο Γαλανός

Πολύ μεγάλη ένταση επικράτησε πριν από λίγο στα γραφεία του ΑΣ Άρης όπου ο Γιώργος Γαλανός είχε έντονο φραστικό επεισόδιο με τον Χάρη Παπαγεωργίου και στην συνέχεια αποχώρησε από την αίθουσα σε έξαλλη κατάσταση.

Πριν από λίγο στα γραφεία του ΑΣ Άρης επικράτησε πολύ μεγάλη ένταση με τον Γιώργο Γαλανό να είχε έντονο φραστικό επεισόδιο με τον Χάρη Παπαγεωργίου. Στην συνέχεια αποχώρησε από την αίθουσα σε έξαλλη κατάσταση δηλώνοντας ότι δεν θα ξανασχοληθεί.

Ο Γαλανός δήλωσε ότι δεν πρόκειται να συνεργαστεί με αυτούς τους ανθρώπους και πώς αύριο θα παραδώσει το ταμείο από την μία εβδομάδα που βρέθηκε στο τιμόνι του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Κάποια στιγμή μάλιστα ακούστηκε να λέει σε έντονο ύφος: "Παραδίδω το ταμείο και αποχωρώ… Δεν μπορώ να συνεχίσω με αυτήν την κατάσταση! Δεν μπορώ να συνεννοηθώ με τον Παπαγεωργίου και αυτά που κάνει".

Νωρίτερα στο μεταγραφικό μέτωπο το φλερτ με τον 28χρονο επιθετικό, Δημήτρη Σιαλμά, καλά κρατεί και φαίνεται να έχει μπει στην τελική του ευθεία. Μάλιστα φέρεται να έχει αποδεχθεί την πρόταση που του έγινε και δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες ακόμη και ώρες να ανακοινωθεί η απόκτησή του.

Κατά τα άλλα η επιτροπή μεταγραφών της ΕΠΟ απέρριψε το αίτημα του Άρη, το οποίο ζητούσε την κατ' εξαίρεση έκδοση δελτίων των δυο ποδοσφαιριστών Σανιά και Ν' Λουντούλου.

Αυτό σημαίνει ότι αμφότεροι θα υπολογίζονται από τον Ιανουάριο και μετά, ενώ όσον αφορά τον Κογκνού αναμένεται η απάντηση της Ομοσπονδίας της Γκάνας για να διαπιστωθεί εάν θα μπορέσει να εγγραφεί ως ερασιτέχνης.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ