ΑΡΗΣ

Παραιτήθηκε ο Κατσαβάκης

Παραιτήθηκε ο Κατσαβάκης
INTIME SPORTS

"Αν το πρόβλημα της ομάδας είναι ο Κατσαβάκης, ο Κατσαβάκης αποχωρεί", δήλωσε ο Μάκης Κατσαβάκης στην Συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε της ήττας του Άρη από τον Πλατανιά με 2-0 στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ο Μάκης Κατσαβάκης έθεσε την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία του Άρη στην Συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε της ήττας από τον Πλατανιά με 2-0 στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Αξίζει να σημειωθεί ότι το κλίμα ήταν βαρύ για τον Σερραίο τεχνικό του Άρη από την πρώτη στιγμή που έληξε το παιχνίδι με την ομάδα από τα Χανιά.

Η τοποθέτηση του Κατσαβάκη στην Συνέντευξη Τύπου για την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία του Άρη και όχι μόνο ήταν: « Συγνώμη από τον κόσμο του Άρη γι΄ αυτό το αποτέλεσμα. Σίγουρα την ευθύνη από την πρώτη αγωνιστική θα την φορτωθώ.

Θέτω την παραίτηση στη διοίκηση, διότι αυτή η κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί. Αυτή η κατάσταση δεν έχει νόημα, αυτή η ομάδα είναι αδύναμη. Αν το πρόβλημα της ομάδας είναι ο Κατσαβάκης, ο Κατσαβάκης αποχωρεί», για να αποχωρήσει αμέσως μετά από την Συνέντευξη Τύπου χωρίς να δεχθεί ερωτήσεις.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ