ΑΡΗΣ

Παραίτηση Παπαγεωργίου και επιστροφή Γαλανού

Παραίτηση Παπαγεωργίου και επιστροφή Γαλανού

Μία μέρα μετά από την παραίτηση του Γιώργου Γαλανού ήρθε αυτή του Χάρη Παπαγεωργίου από την προεδρία του ΑΣ Άρης που αυτόματα ισοδυναμούσε με επιστροφή του Γαλανού ως επικεφαλή του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Η παραίτηση του Χάρη Παπαγεωργίου από την θέση του προέδρου του ΑΣ Άρης ισοδυναμούσε με την επιστροφή του Γιώργου Γαλανού ως επικεφαλή του ποδοσφαιρικού τμήματος μία μέρα μετά από την δική του παραίτηση.

Ο Παπαγεωργίου έστειλε το μεσημέρι την παραίτησή του από την θέση του προέδρου του ΑΣ Άρης μετά από τα συνεχόμενα ραντεβού που είχε με τους συνεργάτες του.

Μία εξέλιξη που ισοδυναμούσε με βέβαιη επιστροφή του Γαλανού όπως και έγινε καθώς επέστρεψε στην θέση του στο γραφείο της ΠΑΕ συνεχίζοντας κανονικά ως επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Πρώτο θέλω του Γαλανού είναι άμεσα να τελειώσουνε οι λεπτομέρειες για την υπογραφή κατοχύρωσης της συμφωνίας με τον ΑΣ ώστε στη συνέχεια με ηρεμία η ομάδα να κοιτάξει το πώς θα πετύχει τους στόχους της με βασικό αυτόν της ανόδου στην Football League.

Κι όσο για τα μέλη του ΑΣ μετά από τη σημερινή παραίτηση του προέδρου του Χάρη Παπαγεωργίου, το διοικητικό συμβούλιο όπως ανακοίνωσε αποφάσισε την προσεχή Δευτέρα και ώρα 21:00 να συνεδριάσει με σκοπό την ανάδειξη του διαδόχου του.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ