ΑΡΗΣ

Παπαζαχαρίας: "Ο Σκόνδρας παραδέχθηκε το χέρι"

Παπαζαχαρίας: "Ο Σκόνδρας παραδέχθηκε το χέρι"
INTIME SPORTS

Ο αρχηγός του Άρη, Γρηγόρης Παπαζαχαρίας, στις δηλώσεις του μετά από την ισοπαλία με τον Ατρόμητο τόνισε πως ο Σκόνδρας παραδέχθηκε πως έκανε χέρι πριν την ισοφάριση της ομάδας του Περιστερίου.

Στις δηλώσεις του ο αρχηγός του Άρη, Γρηγόρης Παπαζαχαρίας, μετά από την ισοπαλία με τον Ατρόμητο τόνισε πως ο Σκόνδρας παραδέχθηκε πως έκανε χέρι πριν την ισοφάριση της ομάδας του Περιστερίου.

Κι όσο για τον σκόρερ του Άρη, Δημήτρη Σουνά, υποστήριξε: " Είναι όλοι εναντίον μας, δεν ξέρουμε τον λόγο…», ενώ το βράδυ στο ξενοδοχείο της αποστολής βρέθηκε ο πρόεδρος της ΚΜΑ Άγγελος Γρόλλιος.

Κάθε Κυριακή γίνονται τα ίδια. Είμαστε το θύμα της αγωνιστικής με τα διαιτητικά λάθη που γίνονται. Έχουμε αγανακτήσει και εμείς και οι οπαδοί μας. Γίνονται τόσο συχνά και κατά μας που νομίζω ότι δεν είναι πια άθελά τους αλλά υπάρχει κάποια σκοπιμότητα", τόνισε αρχικά ο Παπαζαχαρίας για να σταθεί αμέσως μετά σον Σκόνδρα.

" Ο ίδιος ο Σκόνδρας παραδέχτηκε μέσα ότι έκανε χέρι! Υπάρχει φάουλ σε μένα και δίνει κόρνερ. Πείτε μου μια ομάδα που δεν θα έπαιρνε εκεί το φάουλ. Υπάρχει και μετά φάουλ και δεν δίνει τίποτα. Δεν ζητάμε τίποτα, μόνο το 50-50% και αν είμαστε κακοί να χάσουμε".

Από την πλευρά του ο Σουνάς μιλώντας στην κάμερα της NOVA δήλωσε: " Όπως είδατε όλοι, αδικηθήκαμε σε αυτό το ματς. Δεν ζητάμε τίποτα παραπάνω από το 50-50%. Είναι όλοι εναντίον μας, δεν ξέρουμε τον λόγο", και πρόσθεσε: " Ήταν η ευκαιρία μας να πάρουμε την ψυχολογία μας πάνω, αλλά και εξαιτίας της διαιτησίας την χάσαμε και αυτή", ενώ για το πρώτο του γκολ είπε:

" Πέτυχα το πρώτο μου γκολ, αλλά η ομάδα δεν πήρε τους βαθμούς που άξιζε. Κοιτάμε μπροστά για να πάρουμε το ματς με την Τρίπολη".

Σε ερώτηση δε γιατί ο Άρης παρουσιάστηκε κατώτερος των περιστάσεων στο δεύτερο ημίχρονο απάντησε: " Η αλήθεια είναι ότι μπήκαμε από το ξεκίνημα αποφασισμένοι, ενωμένοι, σαν μια οικογένεια. Στο δεύτερο μέρος ίσως χαλαρώσαμε, αλλά αυτό δεν έχει σημασία γιατί πήραμε ένα βαθμό".

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά την αποχώρηση της αποστολής του Ατρόμητου οι φίλαθλοι του Άρη αποδοκίμασαν τόσο τον Σκόνδρα με αφορμή τον πανηγυρισμό του στο γκολ της ισοφάρισης όπως και τον προπονητή της ομάδας του Περιστερίου, Ντούσαν Μπάγεβιτς, που για δικούς του λόγους δεν πήγε στην Συνέντευξη Τύπου.

Τέλος στο ξενοδοχείο της αποστολής του Άρη βρέθηκε μετά από την λήξη του παιχνιδιού αντιπροσωπεία της Κοινωνίας Μελών, με επικεφαλής της τον πρόεδρο Άγγελο Γρόλλιο, θέλοντας να τους δώσουν το στίγμα τους για την συνέχεια της χρονιάς.

" Είμαστε εδώ, στο πλευρό σας", ήταν το μήνυμα της ομιλίας όπου τους τονίστηκε ότι θα πρέπει να συνεχίσουν την δύσκολη προσπάθειά τους, ενώ αύριο πρόκειται να υπάρξουν οι τελικές επαφές με τον 46χρονο Ισπανό τεχνικό Λούκας Αλκα.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ