ΑΡΗΣ

Παπαδόπουλος: "Πήραμε τη νίκη που χρειαζόμασταν"

Παπαδόπουλος: "Πήραμε τη νίκη που χρειαζόμασταν"

Ο Σούλης Παπαδόπουλος ξεκαθάρισε ότι δεν είχε κανένα άγχος στο ντεμπούτο του στον πάγκο του Άρη ενώ τόνισε ότι θα παλέψει μαζί με τους παίκτες για να κρατήσει τον Άρη στη μεγάλη κατηγορία.

"Πήραμε μια νίκη που χρειαζόταν πολύ ο Άρης. Αυτό που είπα και στα παιδιά μετά είναι ότι δεν έχουμε καταφέρει τίποτα, είμαστε ακόμα στην προτελευταία θέση και θα χρειαστεί πολλή δουλειά για να μείνουμε στην κατηγορία", ήταν οι πρώτες δηλώσεις του Έλληνα τεχνικού, ο οποίος είχε ονειρεμένο ντεμπούτο στον πάγκο του Άρη.

Για τον αγώνα σχολίασε: "Ξεκινήσαμε ιδανικά, πετύχαμε ένα γκολ στην αρχή, θα μπορούσαμε να σκοράρουμε και ένα δεύτερο στο πρώτο ημίχρονο. Μιλήσαμε στα παιδιά και είπαμε στο δεύτερο μέρος να δώσουμε λίγο χώρο στο Λεβαδειακό και να τους χτυπήσουμε με αντεπιθέσεις, που είναι και το αγαπημένο μου παιχνίδι. Κάναμε καλή δουλειά σε αυτόν τον τομέα, πετύχαμε τρία ωραία γκολ και πήραμε δίκαια τη νίκη. Μέχρι χθες άκουγα ότι θα πέσουμε και τώρα βλέπω έναν ενθουσιασμό. Έχει πολύ δρόμο ακόμα, άσχημο ακούγεται, αλλά θα παλέψουμε να κρατήσουμε τον Άρη κατηγορία".

Για το τι είπε στους παίκτες του στη μοναδική προπόνηση που έκανε χθες τόνισε: "Καταλαβαίνω τους ποδοσφαιριστές, έχουν αλλάξει πέντε προπονητές. Δεν τους είπα για ψυχολογία και τέτοια, που μπορεί να παίζουν ρόλο, αλλά για μένα παίζει ρόλο ο ανταγωνισμός. Τους προπόνησα έστω μια μέρα, αλλά τους είπα ότι είναι σαν να είμαι έναν χρόνο μαζί τους. Αν είσαι καλός ποδοσφαιριστής -και για να παίζεις σε μια ομάδα σαν τον Άρη είσαι- πρέπει να το καταλάβει και να το δείξεις, αυτό τους είπα. Δεν μπορεί κανείς να κοροϊδέψει τους ποδοσφαιριστές. Το πρώτο γκολ το πετύχαμε έξυπνα, στην αρχή, κάναμε γρήγορα την κομπίνα. Είναι καλοί ποδοσφαιριστές, θα τους δώσει ώθηση αυτή η νίκη. Πέρασαν δύσκολη βδομάδα, χρειάζεται πολλή δουλειά, για να δείξουμε καλό και δυνατό πρόσωπο στο παιχνίδι με τα Γιάννενα".

Για το τι θα ήθελε να πει στους φιλάθλους του Άρη είπε: "Αυτό που είπα στη διοίκηση και τους παίκτες. Μαζί θα κάνουμε τα πάντα για να κερδίσει η ομάδα την παραμονή της και μετά βλέπουμε", κι όσο για τον ίδιο: "Δεν είχα άγχος, κανένα άγχος. Πιστεύω στον εαυτό μου, το ίδιο θα σας έλεγα κι αν η ομάδα δεν κέρδιζε".

Για την άμυνα της ομάδας τους υποστήριξε "Είχαμε καλή αμυντική λειτουργία σήμερα, αλλά σε αυτό βοήθησε ότι βάλαμε τα γκολ σε καίρια σημεία. Αν μου λέγατε χθες ότι θα κερδίζαμε με 4-0, δεν θα το πίστευα, αλλά περίμενα να κερδίσουμε με 1-0 ή 2-1" και συνέχισε : "Δεν μου άρεσε ότι και οι τρεις αλλαγές μας ήταν αναγκαστικές. Θέλαμε να βγάλουμε κάποια παιδιά που είχαν κάρτες, αλλά δεν μπορούσαμε να το κάνουμε".

Για το παιχνίδι που ακολουθεί με τα Γιάννενα είπε: "Πρέπει να πάρουμε βαθμούς και εκτός έδρας. Είναι καλή ομάδα τα Γιάννενα, αλλά θα είμαστε σοβαροί, ελπίζω να τα καταφέρουμε να κερδίσουμε. Σε μερικά παιχνίδια, όπως παράδειγμα για το περασμένο, η ισοπαλία είναι άσχημο αποτέλεσμα. Ξέρω και για τις ισοβαθμίες, όλα τα ξέρω… Θα προσπαθήσω να βελτιώσω την αγωνιστική εικόνα και με την βοήθεια του κόσμου μπορούμε να τα καταφέρουμε".

Κι όσο τέλος για τους βαθμούς που απαιτούνται για την σωτηρία είπε: "Μπορεί να πάει και πάνω από 33 βαθμούς".

Η φωτογραφία είναι από το pressaris.gr

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ