ΑΡΗΣ

Παπαδόπουλος "Ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ στον Άρη; Φεύγω!"

Παπαδόπουλος "Ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ στον Άρη; Φεύγω!"
Παπαδόπουλος, Άρης

Την παραίτησή του από τον Ερασιτέχνη Άρη, εξαπολύοντας βολές κατά του Θόδωρου Καρυπίδη και του Ιβάν Σαββίδη, έκανε γνωστή με γραπτή δήλωση ο Λάζαρος Παπαδόπουλος.

Κρίσιμη ημέρα η Δευτέρα (7/9) στον Άρη, μια και θα πραγματοποιηθεί η γενική συνέλευση, κατά την οποία οι Άλεξ Κάλας, Νίκος Αρβανιτίδης και Θόδωρος Καρυπίδης θα διεκδικήσουν το χρίσμα του Ερασιτέχνη για το ποδοσφαιρικό τμήμα. Ο Λάζαρος Παπαδόπουλος, επί σειρά ετών μέλος του ΔΣ, δήλωσε ότι αποχωρεί, εκτοξεύοντας επίθεση σε Ιβάν Σαββίδη και Θόδωρο Καρυπίδη.

Το τέως πια μέλος του Ερασιτέχνη Άρη χαρακτηρίζει τον Ιβάν Σαββίδη ως συνιδιοκτήτη του Καρυπίδη στην ΠΑΕ Βέροια. Αναλυτικά η δήλωσή του: " Μετά από σχεδόν 6 δεκαετίες Αρειανής Υπερηφάνειας, η σκέψη και μόνο ότι την Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου το πρωί, ο συνιδιοκτήτης της ΠΑΕ Βέροια (κύριος ιδιοκτήτης ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ) θα είναι ΚΑΙ αφεντικό της αγαπημένης μου ομάδος, δεν μου αφήνει κανένα περιθώριο από το να υποβάλλω την αμετάκλητη παραίτηση μου από το Δ.Σ. του Α.Σ. Ο ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.

Με τιμή

Λάζαρος Παπαδόπουλος

Υ.Γ. Το επόμενο στάδιο ταπείνωσης, να ευχηθείτε στον φιλοξενούμενο της πόλης και πρωταθλητή, αρκεί βέβαια τα αργύρια που θα προσφερθούν να έχουν μετατραπεί από ρούβλια σε ευρώ".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ