ΑΡΗΣ

Πανέτοιμος να γράψει ιστορία

Πανέτοιμος να γράψει ιστορία
Νέτο INTIME SPORTS

Με οδηγό το 0-0 της περασμένης Τρίτης στο κατάμεστο «Κλεάνθης Βικελίδης» και με την συμπαράσταση ακόμη και 5.000 φιλάθλων τους ο Γιάννης Μιχαλήτσος και οι ποδοσφαιριστές του θα μπούνε στις 22:05 στον αγωνιστικό χώρο του City of Manchester όχι απλώς για να το υπερασπιστούν αλλά για να χτίσουν πάνω σε αυτό. Δείτε αναλυτικά τι καιρό κάνει τώρα στο Μάντσεστερ, αλλά και την αναλυτική πρόβλεψη από το deltiokairou.gr!

Τι κι αν αντίπαλός του είναι η Μάντσεστερ Σίτι στον Άρη δείχνουν αποφασισμένοι να γράψουν μία ακόμη χρυσή σελίδα στην ευρωπαϊκή τους ιστορία.


Τι κι αν το σύνολο του Ρομπέρτο Μαντσίνι χαρακτηρίζεται την στιγμή αυτή ως το Νο1 φαβορί για την κατάκτηση του φετινού Europa League στην ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι το τελευταίο που τους απασχολεί.

Να χτίσουν μία πρόκριση κόντρα σε όλα τα προγνωστικά που αν έρθει θα τους φέρει από τους 32 στους 16 του Europa League όπου λογικά θα βρούνε στον δρόμο τους την ουκρανική Ντιναμό Κιέβου στην συνέχιση του ευρωπαϊκού ταξιδιού που είχε ξεκινήσει τον περασμένο Αύγουστο.


Ο Άρης εξάλλου υπό τις οδηγίες του Έκτορ Ραούλ Κούπερ απέδειξε όχι απλώς στον δρόμο προς τους ομίλους του φετινού Europa League τόσο στο Μπιάλιστοκ της Πολωνίας με την Γιαγκελόνια όσο και στην Βιέννη της Αυστρίας ότι ξέρουνε να παίρνουνε το αποτέλεσμα που θέλουνε.


Όπως φυσικά και πολύ περισσότερο στην φάση των ομίλων μέσα στο Βιθέντε Καλντερόν επικρατώντας με 3-2 της Ατλέτικο Μαδρίτης των ουκ ολίγων αστέρων με μεγαλύτερο αυτό του Ντιέγκο Φορλάν σε ένα παιχνίδι που είναι σίγουρο ότι μπορεί να αποτελέσει οδηγό εν όψει του σημερινού ραντεβού.


Τα ονόματα όπως αυτά των Κάρλος Τέβεζ, Γιάγια Τουρέ, Νταβίντ Σίλβα και όχι μόνο μπορεί να κάνουνε σίγουρα την διαφορά στο οικονομικό κομμάτι ωστόσο στον Άρη έχουνε αποδείξει πως παίζοντας με πίστη και καρδιά στις δυνατότητές τους ότι μπορούνε να πετύχουνε κάτι που πριν από την σέντρα φαίνεται ακατόρθωτο.


Κάτι ανάλογο καλούνται να κάνουνε και το βράδυ στο Μάντσεστερ κόντρα στην Σίτι με τον Μιχαλήτσο στην διάρκεια της χθεσινής συνέντευξης Τύπου να έδωσε το στίγμα του λέγοντας πως η ομάδα του δεν πήγε για τουρισμό στην... μουντή Αγγλία.

Ο καιρός στο Μάντσεστερ και το γήπεδο της Σίτι



Πανέτοιμος να γράψει ιστορία



* Δείτε τον ΚΑΙΡΟ που επικρατεί στο γήπεδο του Μάντσεστερ! Καλές οι καιρικές συνθήκες την ώρα διεξαγωγής του αγώνα


Με (αλλά και χωρίς) Κόκε

Σε ένα ταξίδι όπου στην αποστολή σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων της περασμένης Τρίτης στο «Κλεάνθης Βικελίδης» συμπεριλήφθηκε ο Σέρχιο Κόκε χωρίς όμως όπως όλα δείχνουν και πάλι να βρίσκεται στην βασική ενδεκάδα.


Μία εξέλιξη που είχε αποτελέσει και την βασική αιτία της αντίδρασης του Ισπανού να φύγει από το ξενοδοχείο της αποστολής λίγα λεπτά πριν από την αναχώρησή της για το γήπεδο και την σέντρα της πρώτης μάχης με την Μάντσεστερ Σίτι.

Για τον λόγο αυτό και το πρωινό που ακολούθησε ο Κόκε είχε απολογηθεί ενώπιων της διοίκησης της ΠΑΕ Άρης με αποτέλεσμα μέχρι την Δευτέρα να τελέσει υπό σιωπηρή τιμωρία με αποτέλεσμα να μην είχε συμπεριληφθεί και στην αποστολή του παιχνιδιού της Κυριακής με τον Ατρόμητο.


Αυτό στο γήπεδο του Περιστερίου για το πρωτάθλημα της Super League το απόγεμα της περασμένης Κυριακής και μία μέρα μετά να επιστρέψει και πάλι στις προπονήσεις.

Οι σκέψεις του Μιχαλίτσιου

Κι όσο για το πώς προτίθεται ο Μιχαλήτσος να παρατάξει το σύνολό του; Για μία ακόμη φορά επί της παρουσίας με σύστημα 4-2-3-1 χωρίς να δείχνει διάθεση να κλείσει το σύνολό του στην άμυνα και παρά το γεγονός ότι στο βάθος του μυαλού του βρίσκεται το σημαντικό παιχνίδι πρωταθλήματος της Κυριακής με την Λάρισα στο AEL FC ARENA.


Κάτω από τα δοκάρια θα είναι για μία ακόμη φορά ο Σηφάκης ενώ εκπλήξεις δεν θα υπάρχουνε και στις τέσσερις θέσεις της άμυνας. Στο κέντρο της θα είναι το δίδυμο των Γκιάρο και Λαζαρίδη, που είχε δώσει την νίκη στο Βιθέντε Καλντερόν επί της Ατλέτικο Μαδρίτης, έχοντας στο δεξί άκρο τον Βανγκέλι και στο αριστερό τον Μίσελ που είχε την ευκαιρία την Κυριακή να γεμίσει τις μπαταρίες του απόντος από το Περιστέρι.


Κάτι ανάλογο ισχύει και με τον έναν από τους δύο που θα βρίσκονται στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Τον Φατί που θα έχει για παρτενέρ του τον Πρίττα ενώ μπροστά του θα είναι σε ρόλο επιτελικού μέσου ο Τόχα. Στα αριστερά του ο Μενδρινός μετά τον αναγκαστικό αποκλεισμό του Καστίγιο έπειτα από τον τραυματισμό του στην τελευταία εν Ελλάδι προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου το πρωί της Τρίτης που είχε σαν αποτέλεσμα να μείνει στην Θεσσαλονίκη.


Σε ρόλο δεξιού χαφ για ένα ακόμη παιχνίδι θα είναι ο Νέτο που δείχνει να μονιμοποιείται στην συγκεκριμένη θέση μετά τον δανεισμό του Φρανσίσκο Χαβίτο στην Ντεπορτίβο Λα Κορούνια ενώ στην κορυφή της επίθεσης ο Ραούλ Μπομπαντίγια με τον Αργεντινό τη φορά αυτή και σε αντίθεση με το τελευταίο παιχνίδι της Κυριακής με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι να αναμένεται να μείνει μέχρι τέλους.


Σε περίπτωση λοιπόν που αυτή θα είναι η ενδεκάδα του Άρη τότε θα έχει μόνο μία αλλαγή σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι της περασμένης Τρίτης στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με αυτή να είναι η απουσία του Ιάπωνα Νταϊσούκε Σακάτα από το αριστερό άκρο με την θέση του να παίρνει ο Κώστας Μενδρινός.


Όλα αυτά σε μία μέρα όπου για όλους στις τάξεις της οικογένειας του Άρη το ρολόι μετράει αντίστροφα μέχρι να γίνει η σέντρα του επαναληπτικού με την Μάντσεστερ Σίτι και τους τελευταίους φιλάθλους της από την Θεσσαλονίκη και όχι μόνο να είναι έτοιμη να αποβιβαστούν στην αγγλική πόλη με έναν και μόνο στόχο. Να πανηγυρίσουν μία ακόμη επιτυχία της ομάδας τους με μόνο σίγουρο να είναι πως θα φροντίσουν να δώσουν την δική τους ξεχωριστή νότα όπως κάθε φορά στις κερκίδες.


Τέλος στην διάρκεια του σημερινού πρωινού (10:30) σε ξενοδοχείο του Μάντσεστερ θα γίνει η εγγραφή του Ουίλφ ΜακΓκίνες στην Λέσχη Φίλων Άρη ενώ το μεσημέρι ο φορέας του συλλόγου της ομάδας της Θεσσαλονίκης έχει προγραμματίσει να έχει συνάντηση με μέλη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αλλά και της Άστον Βίλα.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ