ΑΡΗΣ

Παίρνει δανεικό τον Αρμένη

Παίρνει δανεικό τον Αρμένη
INTIME SPORTS

Στον δανεισμό του Χρήστου Αρμένη από την Κέρκυρα αναμένεται να προχωρήσει η ΠΑΕ Άρης που εξετάζει τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο για να καλύψει το κενό του Σωκράτη Διούδη.

Η ΠΑΕ Άρης αναμένεται να αποκτήσει τον Χρήστο Αρμένη με την μορφή δανεισμού από την Κέρκυρα ενώ εξετάζει τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο για να καλύψει το κενό του Σωκράτη Διούδη.

Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης τόνιζε εξάλλου λίγο πριν από την χθεσινή πρώτη την ανάγκη απόκτησης δέκα ποδοσφαιριστών μέσα στο επόμενο δεκαήμερο μέχρι την μετάβαση της αποστολής στο Πράβετς της Βουλγαρίας για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Η αρχή έγινε λίγες ώρες αργότερα αργά το βράδυ με την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Σενεγαλέζου μέσου Σιντί Σανιά και η συνέχεια είναι πολύ πιθανό να δοθεί ακόμη και σήμερα με τον δανεισμό του Αρμένη.

Η διοίκηση της Κέρκυρας ήταν θετική στην χθεσινή επαφή που έγινε για τον 21χρονο αριστερό μπακ καθώς δεν βρίσκεται στα πλάνα του Μιχάλη Γρηγορίου για την νέα αγωνιστική περίοδο. Είναι χαρακτηριστικό εξάλλου ότι δεν είχε ακολουθήσει και την αποστολή για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Όσον αφορά τον Βλαχοδήμο πρόκειται για τον 20χρονο αδερφό του Παναγιώτη Βλαχοδήμου του Ολυμπιακού που αγωνίζεται στη Στουτγάρδη και δείχνει να ενδιαφέρει την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ο 20χρονος με ύψος 1,91μ. τερματοφύλακας ανανέωσε πρόσφατα ως το 2017 με την Στουτγάρδη όπου αγωνίζεται στην Β΄ ομάδα της και θεωρείται ένα από τα μεγάλα ταλέντα στην ηλικία του. Για αυτό και υπάρχει επιθυμία απόκτησής του με την μορφή δανεισμού.

Ο Βλαχοδήμος που κάποτε απασχόλησε την Άρσεναλ και την Μπάγερν είναι πολλές φορές διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της Γερμανίας και αγωνίζεται βασικός στην Β΄ ομάδα της Στουτγάρδης. Ήδη μάλιστα έχουνε ξεκινήσει προσπάθειες να έρθει στην Θεσσαλονίκη.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ