ΑΡΗΣ

Παίκτης του Άρη για δυο χρόνια ο Ανάκογλου

Παίκτης του Άρη για δυο χρόνια ο Ανάκογλου
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Παίκτης του Άρη για μια διετία θα είναι ο Δημήτρης Ανάκογλου, καθώς οι δυο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία. Εκτός απροόπτου θα είναι κι αυτός μαζί με τον Ίλιτς από την Τετάρτη στη διάθεση του Νίκου Αναστόπουλου.

Μετά τον Μπράνα Ίλιτς, ο Άρης προχώρησε σε ένα ακόμη "χτύπημα". Η ομάδα της Θεσσαλονίκης ήρθε σε συμφωνία με τον Δημήτρη Ανάκογλου, ο οποίος συμφώνησε με την διοίκηση των "κίτρινων" για τα επόμενα δυο χρόνια και αναμένεται απλά η ανακοίνωση από την πλευρά της ΠΑΕ.

Ο 24χρονος μέσος είχε μείνει ελεύθερος από την ΑΕΚ και ο Άρης προχώρησε άμεσα σε συζητήσεις μαζί του, του πρότειναν συμβόλαιο συνεργασίας, τα βρήκαν στα χρήματα και έδωσαν τα χέρια. Εκτός απροόπτου θα είναι μαζί με τον Ίλιτς από την Τετάρτη (3/8) στη διάθεση του Νίκου Αναστόπουλου.

Εξάλλου, οι διπλές προπονήσεις συνεχίστηκαν και σήμερα για τον Άρη. Ο Νίκος Αναστόπουλος στην απογευματινή προπόνηση έδωσε έμφαση στην τακτική και στην κυκλοφορία της μπάλας, ενώ οι ποδοσφαιριστές των "κιτρίνων" έπαιξαν και ένα διπλό, "8 εναντίον 8", σε μικρό χώρο με τον Ντάρσι Νέτο να πετυχαίνει το πρώτο του γκολ με την ομάδα.

Με απόφαση του "αλενατόρε", δεν θα γίνει η πρωινή προπόνηση της Τετάρτης για να πάρουν τις πρώτες ανάσες οι παίκτες.

Photo Credits: Action Images

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ