ΑΡΗΣ

Πάει για άλλο στόπερ ο Άρης αφού χάλασε του Ποτουρίδη

Πάει για άλλο στόπερ ο Άρης αφού χάλασε του Ποτουρίδη
Αναστόπουλος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ξανά στην αγορά για την απόκτηση στόπερ βρίσκεται ο Άρης, αφού δεν ολοκληρώθηκε τελικά η μεταγραφή του Γιάννη Ποτουρίδη, παρά την καταρχήν συμφωνία.

Δεν είχαν τελικά happy end οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στον Άρη και τον Γιάννη Ποτουρίδη παρά την καταρχήν συμφωνία για υπογραφή συμβολαίου διετούς χρονικής διάρκειας. Οι δύο πλευρές είχαν νέα συνάντηση σήμερα Σάββατο (27/9) αλλά δεν κατάφεραν και πάλι να βρουν τη "χρυσή" τομή. Ενδεικτικό είναι ότι ο Ποτουρίδης αναχώρησε ήδη για την Αθήνα και στην ομάδα της Θεσσαλονίκης κινούνται για την απόκτηση άλλου κεντρικού αμυντικού.

Ο Νίκος Αναστόπουλος όπως αποτελεί κοινό μυστικό όλες αυτές τις ημέρες θα επιθυμούσε τον Στάθη Ταυλαρίδη. Ο έμπειρος στόπερ όμως συνεχίζει να δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό. Για αυτό και στον Άρη κινούνται για άλλον ποδοσφαιριστή όπως και για έναν επιθετικό.

Εν τω μεταξύ στο αγωνστικό κομμάτι στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν το πρωί οι ποδοσφαιριστές του Άρη. Κι όσο για την προπόνηση ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα καθώς και ο Νίκος Τσουμάνης προπονήθηκε κανονικά.

Για αύριο, Κυριακή (28/9), είναι προγραμματισμένη η διεξαγωγή του πέμπτου φιλικού παιχνιδιού στα πλαίσια της προετοιμασίας και τρίτου συνεχόμενου στο "Κλεάνθης Βικελίδης" στις 19:00 με αντίπαλο την Skoda Ξάνθη σε μία ακόμη ευκαιρία για το Νίκο Αναστόπουλο για την εξαγωγή χρήσιμων συμπερασμάτων.

Μάλιστα η ΠΑΕ Άρης τοποθετήθηκε εκ νέου για την διάθεση των εισιτηρίων του αναφέροντας: " Να υπενθυμίσουμε ότι τα εισιτήρια της αυριανής φιλικής αναμέτρησης κοστίζουν 5 ευρώ στις Θύρες 1 και 3 και 10 ευρώ στη Θύρα 2 και 15 ευρώ στη Θύρα 7 (η Θύρα 9 θα παραμείνει κλειστή) και θα αρχίσουν να διατίθενται αύριο το μεσημέρι (16:00) από τα εκδοτήρια του γηπέδου, επί των οδών Παπαναστασίου και Αλκμήνης.

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ διευκρινίζει ότι, όπως στα προηγούμενα ματς, έτσι και στο φιλικό με την θρακική ομάδα δεν ισχύουν τα εισιτήρια διαρκείας. Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ενημερώνει τον κόσμο της ομάδας μας ότι προεγγραφές για τα εισιτήρια διαρκείας θα γίνονται και αύριο, την ημέρα του αγώνα με την Ξάνθη, από τις 13:00 έως τις 17:30 στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, επί της οδού Αλκμήνης".

Photo credits: ACTION IMAGES

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ