ΑΡΗΣ

Ουμπίδες: "Το θέμα το πρώτο γκολ"

Ουμπίδες: "Το θέμα το πρώτο γκολ"
INTIME SPORTS

Η επίτευξη του πρώτου γκολ του Άρη στο φετινό πρωτάθλημα της Super League θα δώσει και την απαιτούμενη ώθηση σύμφωνα με τον Χαβιέρ Ουμπίδες.

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός στις δηλώσεις του παραδέχθηκε πως όλοι στην ομάδα ήθελαν τη νίκη όπως και ο ίδιος για να ήταν διαφορετικό το ντεμπούτο του.

Κι όσο για τον συμπαίκτη του μετά τον Ολυμπιακό Βόλου και στον Άρη τον Νοέ Ακόστα ο Ισπανός μέσος υποστήριξε πως παρά τις ευκαιρίες δεν ήρθε το γκολ.

" Όλη η ομάδα περίμενε ότι θα κέρδιζε το παιχνίδι. Βγήκαμε για να πιέσουμε τον αντίπαλο και τον στριμώξαμε στα πρώτα λεπτά. Η μπάλα όμως δεν ήθελε να μπει με αποτέλεσμα το ντεμπούτο μου να μην συνδυάστηκε με νίκη.

Το ρόστερ είναι όπως το περίμενα με πολλούς και καλούς ποδοσφαιριστές. Η ομάδα χρειάζεται να φθάσει άμεσα στην νίκη για μία καλύτερη συνέχεια. Πιστεύω όμως ότι θα βρεθούν οι λύσεις. Το θέμα είναι να έρθει γρήγορα το πρώτο γκολ και θα οδηγήσει την ομάδα στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας", τόνισε ο Ουμπίδες.

Κι όσο για τον Ακόστα δήλωσε: " Έχω μία αρνητική αίσθηση αφού δεν πήραμε τους τρεις βαθμούς της νίκης και αυτό με λυπεί πάρα πολύ. Ίσως να υπήρχε πίεση γιατί θέλαμε το τρίποντο.

Η ομάδα αντεπεξήλθε. Είχαμε ευκαιρίες αλλά δυστυχώς δεν ήρθε το γκολ. Δεν ξέρω τι μπορεί να χρειαστεί. Χρειάζεται λίγο εμπιστοσύνη να βρούμε τα πατήματά μας για να έρθουν τα αποτελέσματα".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ